Hugo Rodallega, Küçük Hayranıyla Buluştu!

Hugo Rodallega, Küçük Hayranıyla Buluştu!
Hugo Rodallega, Küçük Hayranıyla Buluştu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz temsilcisinin devlete ait internet sitesinde yer alan açıklamada, bordo mavili ekibin Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği maçta güney kale ardından bulunan bir taraftarın tüm Trabzonspor camiasının dikkatini çektiği açıklama edildi.

Giydiği formanın arkasına keçeli kalemle Hugo Rodallega’nın ismini ve geçtiğimiz sezon giydiği formanın numarasını yazan minik taraftara sosyal ağ yoluyla ulaşıldığı belirtilmiş açıklamada, Rodallega hayranı olan Arda Osma ve ailesinin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde misafir edildiği bildirildi.

“Bugünü asla unutmayacağım”

Anne ve babasıyla sabahleyin saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Arda’nın, Rodallega ile tanışıp formalarını değiştirdikleri, teknik direktör Ünal Karaman ile de buluştuğu kaydedilen açıklamada, 11 yaşındaki taraftarın şu ifadeleri yer aldı:

“Çarşıbaşı Ortaokulu’nda beşinci sınıfta okuyorum. Ben de futbol oynuyorum. Trabzonspor’un karşılaşmaları öncesi ara sıra heyecandan uyuyamıyorum. Babam Rodallega ile tanışacağımı söyledikten sonradan dün gece de uyuyamadım. Benim mevkim sağ açık ama Rodallega’ya hayranım. İnşallah gelecekte onun değin iyi bir futbolcu olurum. Bugünü asla unutmayacağım.”

Açıklamada Rodallega’nın, ufak taraftarı ve kulübüne gösterdiği bağlılığı ölene kadar unutmayacağı sözleri belirtilirken “Kayserispor müsabakasında atacağım gol Arda için olacak. Bana armağan ettiği formasını da çerçeveletip saklayacağım.” şeklinde konuştuğu bilgisi yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.