Hollywood’un taciz skandalı büyüyor

Hollywood'un taciz skandalı büyüyor
Hollywood'un taciz skandalı büyüyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onlarca kadına cinsel atak, taciz ve tecavüzle suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’ı tecavüzle suçlayanlardan ve Hollywood’da başlayan #MeToo (Ben de) hareketinin önde gelen isimlerinden olan İtalyan aktris Asia Argento’nun 5 sene önce hemen şimdi 18 yaşını doldurmamış aktör ve müzisyen Jimmy Bennett ile cinsel ilişkiye girdiği bahis edildi.

GENÇ AKTÖR KABUL ETTİ

42 yaşındaki Argento’nun suçlamaları reddetmesinin ardındaki Hollywood Reporter sitesine yazılmış tanımlama yapan 22 yaşındaki ABD’li Bennett şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle kendi yaşadıklarımı kimseye anlatmadım çünkü bana fena davranan kişinin kendisiyle bu sorunu aşmayı seçmiştim. Yaşadığım travma, Argento’nun kendisinin de bir cinsel hücum kurbanı olduğunu açıklamasıyla her yerde su yüzüne çıktı. Son birkaç gündür basın açıklaması yapmadım çünkü hakkımda konuşulacak olmasından korkuyor ve utanıyordum.”

giderken magazin sitesi TMZ, Argento ve Bennett’a ait olduğunu yazdığı ve yatakta çekilmiş bir resim karesi paylaştı.

Hollywood'un taciz skandalı büyüyor

TACİZ SKANDALLARI

Geçtiğimiz aylarda ortaya meydana çıkan taciz skandalları ünlü yapımcı Harwey Weinstein hakkında ortaya atılan suçlamalarla gün yüzüne çıkmıştı. Kısa süre içerisinde bir çığ gibi artan bu suçlamalar diğer aktörleri, ve hatta siyasileri de içine çeken büyük bir hareket haline gelmişti. Bilhassa taciz ve tecavüz vakalarının üstünün örtülmemesi içi başlatılan MeToo hareketi de bu şekilde ortaya çıkmıştı.