Hırsızlarla baş edemeyince afişle meslek öneri etti

Hırsızlarla baş edemeyince afişle meslek öneri etti
Hırsızlarla baş edemeyince afişle meslek öneri etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

​Karacaahmet Mahalles’inde vinç filosu sahibi Erdoğan Erikçi kendisinin ve çevredeki esnafın araçlarından kesintisiz akülerini çalan kişileri, hırsızlık olaylarına son vermeleri için çağrıda bulundu.

Meslek yerinin kapısına ‘Hırsızlığın sonu yok gel sana iş verelim çalış’ yazılmış afiş asan Erikçi, hırsızlara kendisine ait meslek yerinde egzersiz teklifi yaptı.

Hırsızlık olaylarından canı yanan alan esnafının ise araçlarının akülerini söküp evlerine ve meslek yerlerine götürerek tedbir almaya çalıştığı belirtildi.

“GELSİNLER IŞ VE BARINACAĞI YER VERELİM”

Keza kendisine, hem de çevre esnafa ait araçlardan 44 akü çalındığını açıklayan Erdoğan Erikçi, “Bugünlerde bu çevrede biz hırsızlardan bıktık. Bütün 44 adet akümüzü çaldılar, arkadaşımızın ofisinden cep telefonunu, bilgisayarını çaldılar. Biz bunlarla başa çıkamıyoruz. Devlet büyüklerimiz bu işe el atarsa, bu gibi fena alışkanlıklardan vazgeçirebiliriz. Bunun yanı sıra ben kendi yöntemimle hırsızlıktan vazgeçirmek için onlara meslek öneri ediyorum. Bünyemizde eleman eksiğimiz var. Gelsinler, iş ve barınacağı yer verelim. Ama hayatını hırsızlık yaparak yok, alınteriyle kazansın. Hırsızlık yapmaya hiç gerek değil, nereye değin bu şekilde yaşanır. Bu işin sonu yıkım, lakin alınteriyle çalışırsan herkes kadar takdir edilirsin, boynun bükük kalmaz. Bu ülkede hedeflemek isteyen herkese iş var. Ben bütün Türkiye’deki hırsızlara sesleniyorum. Ben işverenim, gelin yanımda çalışın, ama insanları mağdur etmeyin.” dedi.

Hırsızlarla baş edemeyince afişle iş teklif etti

“AKÜLERİMİ EVE GÖTÜRÜYORUM”

Otobüslerinin akülerini iş yerinde saklayan Ceyhun Sevik ise, “Ben bir yıldan beri bu hırsızlıklarla uğraşıyorum. Arkadaşımızın çözüm olarak yaptığı meslek teklifi var. Ben de çözüm olarak akülerimi araçlarımdan söküp eve götürüyorum. Bu sorunun bir lahza önce çözülmesini istiyoruz.” diye konuştu.

Hırsızlarla baş edemeyince afişle iş teklif etti