Hilekarn kadının cinsel organından uyuşturucu çıktı

Hilekarn kadının cinsel organından uyuşturucu çıktı
Hilekarn kadının cinsel organından uyuşturucu çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki İ.K. ailesine evlenmek istediğini söyledi. Aile de Kahramanmaraş’tan 25 yaşındaki G.B. ile tanıştırdı. Genç kadın para ve altın karşılığında evliliği kabul etti. Altın konusunda çıkan kavga ise genç kadının hilekarn olduğunu ortaya çıkarttı.

ALTINLAR NİKAHTAN SONRADAN SÖZÜ ÇILDIRTTI

İ.K. ile evlenmeyi kabul ettiğini söyleyen G.B., aileden aldığı paranın yanı sıra altın da istedi. Ailenin altını nikahtan daha sonra alacağını belirtmesi üstüne taraflar tartışmaya başladı.

Tartışmanın gerisinde G.B. Kahramanmaraş’a dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine dolandırıldıklarından şüphelenen İ.K, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Kahramanmaraş’a gitmek üzere Yatağan Otogarı’na gelen G.B.’yi kıskıvrak yakaladı.

İfadesi gücenmek üzere emniyete götürülen G.B.’nin yapılan üstteki aramasında ailenin verdiği paranın bir kısmı ele geçirildi.

Dolandırıcı kadının cinsel organından uyuşturucu çıktı

CİNSEL ORGANINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Polis, G.B.’nin değişken hareketleri üstüne savcıdan aldıkları talimat üstüne şüpheliyi  Yatağan Devlet Hastanesi’ne götürerek genital bölgesinin denetim edilmesini sağladı.

Yapılan kontrolde G.B.’nin vajinası içerisinde alüminyum folyoya sarılı uyuşturucu madde ele geçirildi. G.B. hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının peşinde baştan emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Dolandırıcı kadının cinsel organından uyuşturucu çıktı