Havaya ateş açan Spor İl Müdürü’ne uzaklaştırma cezası

Havaya ateş açan Spor İl Müdürü'ne uzaklaştırma cezası
Havaya ateş açan Spor İl Müdürü'ne uzaklaştırma cezası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan sıra gecesinde tabancayla havaya ateş açtığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan K., görevden uzaklaştırıldı.

SOSYAL AĞ BAŞINA MESLEK AÇTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı göre geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen Kardeşlik ve Spor Projesi zarfında 5 farklı spor branşından oluşan organizasyon düzenlendi. Etkinliğe bambaşka şehirlerden katılan sporcu ve bakanlık yöneticilerine tahvil evindeki havuz başında sıra gecesi düzenlendi.

Düzenlenen gecede türkücü Övünç Şan, okuduğu parçalarına eşlik eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan K., kime ait olduğu öğrenilmeyen tabancayla peş peşe havaya ateş açtı. Hakan K.’nın tabancayla ateş açması görüntüleri bir takım basın yayınlama organlarında ve sosyal medyada yer alması üstüne, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca da hakkında idari soruşturma açılan Hakan K.’nın mahkeme soruşturması tamamlanana dek görevinden uzaklaştırılmasına karar verildi. Soruşturma sürüyor.

Havaya ateş açan Spor İl Müdürü'ne uzaklaştırma cezası