Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı
Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Hakkı Bulut ’un, sağlık durumu sorunları nedeni ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Fena haberi magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazan Iftihar Akay duyurdu.

Bulut ’un sevenlerinden dua isteyen Akay, “Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, şiddet günler geçiriyor. Sağlık Durumu problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan kıymetli sanatçımıza anjiyo yapıldı ama, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.” dedi.

KALP AMELİYATI OLACAK

Ressam sanatçının sevenlerinden bir isteğini de dile getiren Onur Akay, “Bugün sabah saatlerinde acil ameliyata alınacak ve önemli bir yürek ameliyatı geçirecek olan 73 yaşındaki sanatkâr sanatçımız Hakkı Bulut, sevenlerinden dua bekliyor. Hastanenin ismini ise, maalesef sevenlerim gelip yorulmasınlar diye söylemiyor. Yalnızca duaları yeter diyor. Dualarımız usta sanatçımızla.” ifadelerini kullandı.