Hakkari AK Parti’nin Hakkari Adayı Epcim’e 300 Araçlık Konvoyla Karşılama

Hakkari AK Parti'nin Hakkari Adayı Epcim'e 300 Araçlık Konvoyla Karşılama
Hakkari AK Parti'nin Hakkari Adayı Epcim'e 300 Araçlık Konvoyla Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den Hakkari Belediye Başkanlığına aday gösterilen Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, şehir halkı merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Çiftlik mevkisinde 300 araçlık konvoyla karşılandı. Epcim, misafirperverliği ve doğal güzellikleriyle Türkiye’ye misal olmuş Hakkari’de namzet olmaktan övünç duyduğunu belirterek, “Bu kent yıllardan beri terör belasından fazla çileler çekti. Buradaki millet terör noktasında koskocoman bedeller ödedi. Hakkari halkı artık hizmet istiyor” dedi.

Cüneyt Epcim, Hakkari Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken, 11 Ekim 2016’da İçişleri Bakanlığı göre yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak da atandı. Epcim, AK Parti’den 8 aday adayının bulunduğu Hakkari Belediye Başkanlığı için başvuru yapmadığı halde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar aday gösterildi. Hakkari Vali Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliğini sürdüren Cüneyt Epcim, aday tanıtımı için gittiği İstanbul’dan bugün kente döndü.

AK Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı Cüneyt Epcim, büyük kasaba merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftlik mevkisinde yaklaşık 300 araçlık konvoyla karşılandı. Belediye binası önünde de yüzlerce yurttaş, AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür’ün de eşlik ettiği Epcim’i alkışlayıp, ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganı attı.

‘BU KENT TERÖR BELASINDAN FAZLA ÇEKTİ’

Hakkarilileri çok sevdiğini ve kibir duyduğunu gösteren Cüneyt Epcim, “Çünkü Hakkari, ülkemizin en kritik coğrafyasında yer alıyor. Doğal güzellikleriyle, insani güzellikleriyle ve misafirperverliğiyle bütün Türkiye’ye misal olmuş bir şehir halkı. Bu kent, yıllardan beri terör belasından fazla çileler çekti. Buradaki halk terör noktasında çok büyük bedeller ödedi. Takriben 4 sene önce göreve başladım. Son 2 yılda da Hakkari Belediye Başkanı olarak güzel hizmetler yapma noktasında elimizden gelen gayreti görüş çabası içerisinde olduk. Ben Hakkari’de bir sokağa hizmet götürdüğümde ya da hangi insanla konuşsam, kendileri hep bizden gönül rahatlığıyla laf ettiler. Ben de Hakkari’yi dışında daima iyi şekilde temsil etmeye, Hakkari insanının güzeliklerini her zaman iyi şekilde göstermeye çaba gösterdim” dedi.

‘SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ÖZEL BİR İNİSİYATİF KULLANDI’

Hakkari’de birlik ve beraberlik içerisinde son 2 yılda güzel çalışmaların yapıldığını anlatan Epcim, şunları kaydetti:

“Tabii ki hala Hakkarimizin fazla ciddi çalışmalara ihtiyacı var. Belediyeler insanın hayatına doğrudan dokunma ve insanın hayat standartını geliştirme yerleridir. Bu manada altyapısı her tarafta olan ve seneye doğal gazı her şeyiyle getirmiş olan daha büyük yatırımları da Hakkari’ye getirme noktasında bundan sonradan da elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız özel bir inisiyatif kullandı. Özellikli Hakkari halkına daha artı hizmet olabilmek namına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabii ancak demokratik ortamda ve ahlaki ilkelerimize, AK Parti’ye uygu bir şekilde bir seçim geçmesini niyaz ediyorum. Burada Hakkari insanımızın demokratik ortama saygı göstereceğini ve bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere asistan olacaklarına eminim. Böyle hoş bir karşılama yaptığınız için hepinize fazla teşekkür ediyorum. Bilhassa Hakkari halkına, 2 yıldır yaptığımız hizmetlerde bizleri fazla güzel bir şekilde destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Aristokrat, kendisi buranın bir milletvekili gibi her yaptığımız çalışmada bizlere desteğini esirgemedi.”