Gupse Özay: Hasta oldum

Gupse Özay: Hasta oldum
Gupse Özay: Hasta oldum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Gupse Özay, Deliha ve Görümce filmleri için hızlı şekilde kilo alıp vermesinden nedeniyle rahatsızlandığını, çare gördüğünü açıkladı.

“SAĞLIĞIM BANA TOKAT ATTI”

Özay, hayranlarını uyardı: “Doktor kontrolü olmadan asla kilo alıp verme olayını abartmayın” Gupse Özay, dün akşam 1.4 milyon takipçisinin olduğu Instragram hesabından yaptığı paylaşımda özet olarak şunları söyledi:“Biliyorsunuz ama Deliha ’nın ilk filminde epey kilo almıştım. Ardındaki Görümce filmimde epey verdim. Daha Sonra Deliha 2 ’de yeniden aldım. Her seferinde alıp verdiğim kilolar da 20 küsürler. Acilen ilk önce baktım motivasyonla ve gazla acayip hızlı veriyorum- alıyorum. Etraftan gelen uyarılara da ‘yek yeaaaa bişi olmaz karaktere girmem lüzumlu ’ falan diyorum. Taaa oysa sağlığım bana tokat atana kadar…

TAYLAND ’DA FARK EDİLDİ

Dedim yurtdışına gideyim orda vereyim. Gittim. Tayland ’a. Detox merkezine. Oradaki Tayland ’lı doktor, ikinci gün dedi fakat test yapalım sana. Dedi senin tipin iyi değil şişsin. Test sonucu geldi. TSH oranım 185…(Tiroidi olanlar bilir) Ben stresten ve seri kilo alıp vermekten dolayı, hipotiroid, haşimato, karaciğer yağlanması ve hipoglisemi teşhisiyle Türkiye ’ye geri gönderildim. Mart ayından beri tedavi oluyorum. Suçluyum; bunu adalet ettim. Acilen 17 kilo verdim. 5 kilo daha vericem ve yeniden asla kısa sürede kilo alıp vermeyecem. Çünkü gerizekalılık bu :) Özet; aman diyim hekim kontrolü olmadan katiyen kilo alıp verme olayını abartmayın. dengelenmek manâlı. Bide şekeri ekmeği falan net kesin. Yemeyin valla…”

Gupse Özay: Hasta oldum