Gümüşhane ’de bıçaklı hamle dehşeti

Gümüşhane ’de bıçaklı hamle dehşeti
Gümüşhane ’de bıçaklı hamle dehşeti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kelkit Belediyesinde görevli Ernail Belirgin (49) 21.30 sıralarında itfaiye eri Salih Ö. (40) ve nöbetçi şoförü Ali Rıza Fidan ’ı (51) belediyeye ait 29 DG 301 plakalı kamyonetle evlerine adamak üzere yola çıktı. Bir vakit ilerledikten daha sonra arkadaki koltukta oturan Salih Ö., hemen şimdi bilinmez bir nedenle cinnet getirerek şoför Bariz ve ön koltukta oturan Fidan ’a bıçakla saldırdı.

YARALADIĞI ŞAHSIN PEŞİNDEN KOŞTURDU

Otogar mevkiinde gerçekleşen olayda aracı durdurarak aldığı bıçak darbesi sonucu zarar görmüş şekilde durum yerinden uzaklaşmak isteyen Ernail Bariz, araçtan inip kaçmaya başladı. Yaralıyı kovalayan Salih Ö., otogarın civarda birkaç tur attıktan sonra İtfaiye binasına sığınan Ernail Belirgin ’in peşini burada da bırakmayınca Bariz itfaiyenin camından atlayarak kaçıp kurtuldu.

SIĞINDIĞI BİNADA CAN VERDİ

Araçta ön koltukta yer alan ve vücudunun farklı alanlara yönlendirilmiş yerlerine çok sayıda bıçak darbesi alarak ağır yaralanan Ali Rıza Fidan ise araçtan düştükten sonra İtfaiye binasına dek yaralı şekilde artan bir şekilde binaya sığınıp yere düşerek yığıldı ve hayatını kaybetti.

İtfaiye görevlilerinin 112 Ivedi Servis, 155 Polis İmdat hatlarına bilgi vermesinin ardından olay yerine gelen emniyet güçlerinin silahla ‘dur ’ ihtarı sonucu yakalanan Salih Ö., gözaltına alındı.

Saldırıdan yaralı kurtulan Bariz ise Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, durum yerinde hayatını kaybeden Fidan ’ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma açıldı.

Gümüşhane ’de bıçaklı saldırı dehşeti