Güler Sabancı Bakan Albayrak’a güveniyor

Güler Sabancı Bakan Albayrak'a güveniyor
Güler Sabancı Bakan Albayrak'a güveniyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜSİAD Idare Heyeti Başkanı Erol Bilecik ve Sabancı Holding Idare Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Bakan Albayrak’ın açıklamalarına değindi. Sabancı, “Dönüşümü gerçekleştireceğine olana inancımız tamamdır” ifadelerini kullandı.

Güler Sabancı Bakan Albayrak'a güveniyor

“ASIL HATLAR VERİLDİ”

Güler Sabancı, “Başarılı bir enerji bakanlığı yapmıştır. Albayrak, söylediğini yapmış ve gerçekleştirmiş bir birey. Bugün de bize orta ve uzun vadede yeni dönemin, değişim döneminin, neler yapılacağının esas hatlarını verdi.” dedi.

Bakan Albayrak’ın söylediğini yapmış ve gerçekleştirmiş bir birey olduğunu vurgulayan Sabancı, “İnanıyorum ama; önümüzdeki dönemde eylül başında OVP çıktığında hepimiz, daha artı detaylara dominant olacağız. Ama duyduğumuz, OVP’nin ön hatları bakanımızın geçmişini de bildiğim için bir bir uygulanacağına, ülkemizin yargı ettiği dönüşümü gerçekleştireceğine olana inancımız tamamdır.” biçiminde konuştu.

BİLECİK DE PROGRAMDAN MEMNUN KALDI

Türk Sanayicileri ve Meslek İnsanları Derneği Idare Heyeti Başkanı Erol Bilecik de son derece istikrarlı, piyasa ile düzenli olan bir programı izlemekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Bunun vaktiyle beri önemli olan ölçülerden olduğunu ama acilen bunun daha manâlı hala geldiğini bildiren Bilecik;

“Bilhassa bugünlerde meslek dünyasının defalarca baktığı gibi sadece idareli parametreler değil, aynı zamanda dış ilişkilerin de yürütüldüğü bir süreç yaşamaya ihtiyacımız var. Önümüzdeki günler Türkiye’nin daha iyi rakamlarla baş başa kaldığı bir işlem olmasını diliyorum.”