Gaziantep’te Rize Günleri Düzenlenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te 1-4 Kasım tarihleri arasında “Davulla horon etmeye, kemençeyle halay çekmeye gidiyoruz” sloganıyla Rize Günleri düzenlenecek.

Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve kamu kurum kuruluşlarıyla ortaklaşa yapılacak olan Rize Günleri’nde Antep Demokrasi Meydanı’nda dev çadır kurulacak.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları Coşkun Yeğen ve Saffet Kopuz, Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Kemal Zaimoğlu ve Özel Kalem Müdürü Enes Büyük ile makamında bir araya gelerek organizasyon hakkında istişarelerde bulundu.

Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin talepleri üzerine düzenlenecek Rize Günleri’ni 100 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

Rize’nin bütün ilçe ve beldeleriyle temsil edileceği etkinlikte Tunca’nın tahta arabasından İkizdere’nin Lazboard’ına kadar bütün öğeler sergilenecek. Yöresel yemek stantlarının da olacağı etkinlikte Antepliler fasulye, pepeçura, bal ve Rize Çayı’nın tadına varacak. Bakanlar düzeyinde katılımın beklendiği Rize Günleri’nde konser etkinlikleri de yer alacak.

gaziantep’te-1-4-kasim-tarihleri-arasinda-rize-gunleri-duzenlenecek..jpg