Gamze Keçeli: Daha bebeğimin 40’ı çıkmadı

Gamze Keçeli: Daha bebeğimin 40'ı çıkmadı
Gamze Keçeli: Daha bebeğimin 40'ı çıkmadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2003 Miss Model of Türkiye Güzeli Gamze Karaman, geçtiğimiz sene ihtişamlı bir törenle işadamı Nedim Keçeli ile düğün masasına oturmuştu.

Çift 8 Temmuz 2018’de oğulları Yaman’ı kucağına almıştı. Keçeli, bir takım sosyal ağ sayfalarında ‘doğum kilolarını veremedi’ yorumlarına ayaklanma etti.

“YORUM YAPANLAR DA KADIN”

Ünlü ad kendisini eleştirenlere şu cevabı verdi: “Son günlerde bazı magazin sitelerinde resimlerimin altına kilomla alakalı yorumlar görüyorum; Ben çok kısa bir vakit önce dünyalar güzeli bir bebek dünyaya getirdim, daha loğusalık dönemim bile bitmemişken daha bebeğimin 40’ı çıkmamışken! Yapılan yorumları hayretle izliyorum. Bilhassa bu yorumları yapanların kadın olması çok fazla can sıkıcı benim için… Evet, şu an 36 karoser değilim olağan olarak! Ama hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum… İçimden bir mucize, bir insan çıktı.

“SAÇMALAMAYIN”

Arkadaşlar; bu değin kısa bir zamanda nasıl eski halime dönebilirim ancak süt veriyorum ve dönmek içinde bir çabam değil şu an azıcık mantık… Saçmalayacaksanız da insanlığınızı kaybetmeden saçmalayın…”

Gamze Keçeli: Daha bebeğimin 40'ı çıkmadı