Galatasaray, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Galatasaray, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı
Galatasaray, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takım ile devlete ait kontrat imza atmak için bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek.

Galatasaray’dan yayınlanan açıklamada, “Profesyonel oyuncu Emre Akbaba’nın Kulubümüze transferi hususunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile devlete ait temaslara başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Galatasaray, Emre Akbaba’nın transferi için Alanyaspor’a 4 milyon euro verecek. Sarı-kırmızılı takımın Alanyaspor’a vereceği 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu NEF verecek.

EMRE AKBABA İSTANBUL’A GELİYOR

Bugün kısa bir vakit içinde transferi duyuracaklarını söyleyen Albayrak, “Emre Akbaba transferinin bir bölümünü de NEF sağladı, onlara teşekkür ediyoruz. Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri takviye edecek. Hasan Çavuşoğlu ile dostluğumuz pazara değin yok mezara dektir, bizim öyle bir ilişkimiz vardır. Dün sabaha değin telefonla konuştum, beyin kanaması geçireceğimi zannettim. Başkan ve Fatih hocayla konuştuk, uzun uzun görüştük, detaylı toplantı yaptık” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.