Galatasaray ’dan Kulüpler Birliği Kararı!

Galatasaray ’dan Kulüpler Birliği Kararı!
Galatasaray ’dan Kulüpler Birliği Kararı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Spor Kulübü, Kulüpler Birliği Vakfı ’nın, sarı kırmızılı ekibe karşın yaptığı açıklamanın geri çekilene veya bütün paydaşların vicdanını rahatlatacak biçimde düzeltilene dek vakfın toplantılarında yer almayacağını açıkladı.

Sarı kırmızılı kulüp göre yapılan açıklamada, “Türk futbolunun birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu yorumlama, sonuçsuz kalacak bir çabanın eseridir. Bu aşamada, Galatasaray Spor Kulübü olarak, söz konusu izah etme geri çekilene veya bütün paydaşların vicdanını rahatlatacak biçimde düzeltilene dek Kulüpler Birliği Vakfı göre düzenlenen toplantılara katılmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

Galatasaray ’ın Kulüpler Birliği Vakfı ’nın kuruluşundan beri üyesi olduğunun ve yönetim kurulunda da yer aldığının anımsatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

“Kulüpler Birliği Vakfı ’nın, yönetim kurulu kararı olmaksızın, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü yapmış olduğu yazarı bilinmez, her üyeye farklı anlatıldığı görülen izah etme, Türk futbol ailesini derinden yaralamıştır. Bu, Türk futbol camiasını ayrıştırmaya, ötekileştirmeye ve bölmeye karşın, haddini aşan bir bildiridir. bununla beraber, metinde yer alan eşdeğer, adaletli, doğru, hilesiz oyuna ilişkin temennileri içten paylaşıyoruz. Bu doğrultuda, ilkeli duruşlarını koruyan Anadolu kulüplerine, dürüst futbol için teşekkür ediyoruz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.