Fuarda Sergilenen 1 Milyon Liralık Dev Traktör Büyük Ilgi Görüyor

Fuarda Sergilenen 1 Milyon Liralık Dev Traktör Büyük Ilgi Görüyor
Fuarda Sergilenen 1 Milyon Liralık Dev Traktör Büyük Ilgi Görüyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl’de düzenlenen ‘7. İnegöl Tarım Fuarı’nda sergilenen dev traktör herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Fuara getirilen dev traktörler 1 milyon lirayı bulan fiyatıyla dikkati çekiyor.

SERGİLENEN TRAKTÖRLER BÜYÜK ALAKA GÖRÜYOR

İnegöl Belediyesi öncülüğünde İTSO, Ziraat Odası ve MODEF’in desteğiyle bu yıl 7. defa kapılarını açan tarım fuarında sergilenen dev traktörler fuara gelen ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

“SATIŞLARDA DÜŞÜŞ YAŞANIYOR AMA…”

Satmak Müdürü Sait İncili yaptığı açıklamada, “Gördüğünüz traktörlerimiz yeni nesil Euro 5 motoruna sahip. Versiyon olarak üst sevyide, SRC sitmeni sahip, yakıtları düşük. Traktöre bindiğiniz zaman gönder olarak yararlanma şansınız var. Uydu temas sistemimiz de mevcut. Fiyat olarak sıradan 140 – 150 bin EURO civarında. En Ince Ayrıntısına Kadar ithaldir ve Türkiye’de yeni bir nitelik. Dolar ve EURO yükseldi diye ahali ürünlerini tarlada bırakacak yok. Mutlaka talep olur ama bir düşüş de yaşanıyor. Bu traktörlerimiz büyük çiftçilerimize hitap ediyor. Yeni meydana çıkan bu traktörle bir yanlamasına sürüp bir yana da ekim yapma imkanı var” diye konuştu.

İşte fuarda büyük ilgi gören dev traktör;