Fransa ’da bir komiser bar sahibine ayağını öptürdü

Fransa ’da bir komiser bar sahibine ayağını öptürdü
Fransa ’da bir komiser bar sahibine ayağını öptürdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris ’in kuzeyinde yer alan Le Bourget ’de bir bar işletmecisi, uyumlu olarak baskı uygulamakla suçladığı komiserden şikâyetçi oldu. Barda uyuşturucu satıldığı şüphesi ile etken yapan komiser ve polis ekibi, bar içerisindeki müşterilerin üzerini aradı. Bu sırada komiser ve yandaki bir polisin bar sahibi ile terasta konuşurken komiserin ayağını öptürmesi emniyet kameralarına yansıdı.

Görüntüde ayağını öptürdüğü görülen komiserin “Arkamdan hakaret etmişsin” diyerek bar sahibine ayağını öptürdüğü görülüyor.

“BAŞKA ÇAREM YOKTU”

Olayın üstüne çoğu yetkili merciye başvurarak şikayette bulunduğunu dile getiren bar sahibi, uzun zamandır zorlama aşağıda olduğunu açıklama ederek, “Ayağını öpmekten başka çarem yoktu” dedi.

Komiseri şikayet etmesine karşın geri dönüş alamadığını söyleyen bar sahibi, “Bourget ’de 10 sene baştan başa polisin baskısı aşağı çalışan ve mekanını kapatmak zorunda kalan kitap evi gibi almak istemiyorum. Burası vahşi batı yok” açıklamasını yaptı.

Savcılığa şikayet edilen komiserden ise demin bir açıklama gelmediği bildirildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin basına sızdırılmaması konusunda özel uğraş sarf edildiği öğrenildi.