Ferrari, Portofino Modeliyle ‘En İyisinin En İyisi’ Ödülünü Aldı

Ferrari, Portofino Modeliyle 'En İyisinin En İyisi' Ödülünü Aldı
Ferrari, Portofino Modeliyle 'En İyisinin En İyisi' Ödülünü Aldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Red Dot Tasarım Ödülleri”nin 2018 ayağı sonlandı. Geçtiğimiz 3 yılda olduğu gibi Ferrari, bu yıl da ödüllere damgasını vurdu. Geleneksel olarak Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştirilen bu ödül töreninde Ferrari’nin Portofino modeli, rüştünü bir kere daha ispatladı.

KLASIK KIRMIZI RENGİNDEN VAZGEÇTİ

Klasik kırmızı Ferrari tasarımını bir kenara bırakarak ilk olarak sarı modelle basına duyurulan Portofino, hem tasarımıyla hem de özellikleriyle ‘en iyisinin de iyisi’ ödülüne değerinde görüldü. Ferrari, diğer alanlarda da ödül aldığı geceye damgasını vurdu.

JÜRİYİ BÜYÜLEDİ

Jürinin bu modelden ne dek etkilendiğini açıklama yapmak, sadece kendi sözleriyle muhtemel olacak. Aalto Tiyatrosu’nda gerçekleşen törende jüri şunları söyledi:

“Etkileyici bir gelişimi benimseyen Ferrari Portofino heyecanlandırıcı bir tasarım dili ile insanları hayretler içinde bırakıyor. Açılır sert tavanın kullanılması ise bu otomobil için en iyi çözüm. Markanın asla vazgeçmediği şıklık bu araçta da araç gereç ve işçilikte kaliteden hiç ödün verilmeyerek gözler önüne serilmiş. Ferrari Portofino, geleceğe ışık tutan özgün yaklaşımların mükemmel bir şekilde beden bulmuş halidir.”