Fatma Şahin’i Binlerce Birey Karşıladı

Fatma Şahin'i Binlerce Birey Karşıladı
Fatma Şahin'i Binlerce Birey Karşıladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, lokal seçimlerde namzet olmasının açıklanmasının arkasında bugün kente geldi. Binlerce birey tarafından karşılanan Şahin gözyaşlarını tutamazken, “40 il açıklandı tek kadın belediye başkan adayı olarak huzurlarınızdayım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Fatma Şahin Gaziantep Havaalanı’nda törenle karşılandı. Şahin’e havalimanı apronunda AK Parti İl yöneticileri çiçek vererek tebrik etti. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şahin, gururlu olduğunu açıklama ederek şunları söyledi:

“Partililerime, il yönetimime, görevli çaycı arkadaşımdan mahalle temsilcisine dek herkese teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım fazla mutluyum. başta bölgenin bayan büyükşehir belediye başkanı olarak işi sürdürülebilir kılmak, başarının taçlanmasını temin etmek namına bu tahsis bize her yerde tevdi edildi. Benim hayatımla birlikte köydeki Mehmet eminin kızının milletvekili olabileceği, şehirdeki Ayşe teyzenin kızının bakan olabileceğini ispatladık. Bundan Böyle bundan sonra kızlarımızın hedefleri fazla daha büyük. Rol model elde etmek basit yok. Ilk elde etmek çok kuvvet, direk yıldızı olmak çok baskı. İmanla, mertçe çalışınca da başarılmayacak hiçbir şey yok. Bunu ispatlamaya çalıştık, hamdolsun bugün bunu başarmış olarak karşınızdayım. Ast 40 il açıklandı tek bayan belediye başkanı adayı olarak huzurlarınızdayım. Anadolu kadınına olan güvendir bu. AK Parti’nin kadına duyduğu güvendir bu. 2,5 milyonluk Gazi şehrim emini elde etmek çok büyük bir güven ve yükümlülük istiyor.”

Havalimanı çıkışında da Şahin’i binlerce partili ve vatandaş pankart ve sloganlarla karşıladı. Kendisi için hazırlanan sahneye meydana çıkan Şahin duygulanarak gözyaşı dökerken, sahnedeki kafeslerde bulunan güvercinleri gökyüzüne saldı.

– Gaziantep