Fatih Terim, Aktarma Dönemini Muhabere Etti!

Fatih Terim, Aktarma Dönemini Muhabere Etti!
Fatih Terim, Aktarma Dönemini Muhabere Etti!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray ’ın Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. haftasında deplasmanda Lokomotiv Moskova ’ya 2-0 yenildiği maçın peşinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Terim, yenilginin hava şartlarıyla alakalı bir şart olmadığını belirterek, “Rakibimiz bizden daha iyi oyun ortaya koydu. Bitirici noktada pozitif bir etkimiz değil. Ocak aktarma dönemi fazla şeyi belirleyecek.” biçiminde konuştu.

Tesadüf sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, gol yollarında problemlerinin olduğunu belirtti.

Deneyimli çalıştırıcı, yenilen gole değin iyi bir oyun sergilediklerini kaydederek, “Baht eseri yediğimiz gol bizi devre arasına yenik götürdü. İkinci devre yediğimiz ikinci gol sonrası kazanma şansımız yoktu, muhalif bizden daha iyi oynadı.” dedi.

Genç stoper Ozan Kabak’ı başarılı performansından nedeniyle kutlayan Terim, “İyi oynayan da bizim futbolcumuz kötü oynayan da bizim futbolcumuz. Cümbür Cemaat, Galatasaray ’da forma giymenin fazla önemli olduğunu bilmek zorunda. Bitirici noktada pozitif bir etkimiz değil. Bu büyük bir dezavantaj.” ifadelerine yer verdi.

Terim, yakında olacak olan transfer döneminin Galatasaray adına fazla manâlı olduğuna şive yaparak, “Ocak transfer dönemi bizim için fazla önemli, fazla şeyi belirleyecek. Bunlardan daha önemlisi, yenilgiyi kabullenmeyen, futbolun doğrularını ortaya koyan bazı oluşturmak. Bu dönemde de en düşük zararla devam etmek bizi çok hoşnut eder.” yorumunda bulundu.

Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes’le ilgili yöneltilen soru üzerine Terim, Portekizli oyuncunun fazla beğendiği bir isim olduğunu söyleyerek, “acilen gündemimizde böyle bir aktarma yok fakat futbol bu, yarın ne olacağı agnostik.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.