Ezeli Rekabet Nikah Masasına Taşındı!

Ezeli Rekabet Nikah Masasına Taşındı!
Ezeli Rekabet Nikah Masasına Taşındı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni evlenen genç çift, gelinlik ve damatlık yerine tuttukları takımlar olan Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla nikaha katıldı. Fanatik çiftin düğün şahitleri ise Beşiktaş ve Gaziantepspor formalarıyla çiftin mutlu gününe şahitlik etti.

Gaziantep ’in Yavuzeli ilçesinde İsmail Tekbaş ile Nigar Tekbaş, gerçekleştirilen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çift, nikah törenlerindeki tercihleriyle dikkat çekti…

Tekbaş çifti, gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları Galatasaray ve Fenerbahçe ’nin formalarıyla nikaha katıldı. İki ezeli rakibin formaları ile nikahı kıyılan fanatik çiftin şahitleri ise Beşiktaş ve Gaziantepspor forması ile bu başlıca şahitlik etti.

Galatasaraylı gelin Nigar Tekbaş, “Gönül verdiğim takım olan Galatasaray’ın forması ile nikahımın kıyılmasından nedeniyle çok mutluyum” şeklinde konuşurken, Fenerbahçeli güvey İsmail Tekbaş ise, “Nikahımızda klasikleşen damatlık ve gelinlik giymek istemiyorduk. Nikaha tuttuğumuz takımların formaları ile gelme fikri oluştu. Nikahımızda çeşitlilik olmasını istediğimiz için böyle bir karar verdik. Şahitlerimiz de Beşiktaşlı ve Gaziantepsporlu… Onlar da bizi kırmadı. Beşiktaş ve Gaziantepspor formaları ile nikahımıza tanıklık etti. Nikahımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Senelerdir düğün törenlerinde yer aldığını vurgulayan Nikah Memuru Özcan Kaya da öncelikle böyle bir nikah kıydığını belirterek, genç çifte mutluluk, tuttukları takımlara ise başarı diledi. Nikah şahitleri de futbolun barıştırma ve kardeşlik olduğunun altını çizerek, yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.