Eve girmeye çalışan yılan panik yarattı

Eve girmeye çalışan yılan panik yarattı
Eve girmeye çalışan yılan panik yarattı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayaş ilçesi Çanıllı beldesinde hafta sonları istirahat etmek için bahçeli konut satın bölge Ahmet Şahin, şehirden uzak, doğa ile iç içe vakit geçmek için arkadaşlarıyla evine gitti.

Arkadaşlarıyla balkonda çay içip sohbet eden Şahin, komşusunun çığlıklarıyla irkildi. Komşusunun gösterdiği yere yönelen Şahin ve arkadaşları, yaklaşık 3 metre uzunluğundaki yılanın eve girmeye çalıştığını fark etti.

EVE GİREMEYİNCE GERİ DÖNDÜ

Yılanı görmeleri ile panik yaşayan vatandaşlar, o anları cep telefonları ile kaydetmeye başladı. Eve girmek için bir müddet sinekliği zorlayan yılan, geldiği tarlaya dönerek uzaklaşırken, vatandaşların aralarındaki diyalog saniye saniye kaydedildi.

Eve girmeye çalışan yılan konut sakinlerini korkuttu

“ZARAR VERMEDEN TARLAYA GÖNDERMEYE ÇALIŞTIK”

Ev sahibi Ahmet Şahin, arkadaşlarıyla balkonda dere içerken komşusunun bağırmasıyla yılanı gördüklerini söyledi.

Ilk defa bu kadar büyük bir yılan gördüğünü gösteren Şahin, “Biz yılanı korkutmadan, hasar vermeden bahçenin yan tarafındaki tarlaya göndermeye çalıştık. Lakin yılan telaşlandı ve evin içine girmeye çalıştı. Ilk kez evin içine girmeye çalışan yılan gördüm. Kendisine hasar vereceğimizi sandı lakin biz katiyen böyle bir şey yapmayız.” diye konuştu.

“SON ZAMANLARDA YILAN SAYISI ARTTI”

Yılanın sinekliği yırtmaya çalıştığını anlatan Şahin, yaklaşarak yılanı kaçırmaya çalıştıklarını ve bir müddet sonradan da yılanın tarlaya gittiğini kaydetti. Şahin, son zamanlarda bulundukları bölgede yılan sayısının arttığını ifade ederek, yılanın zehirli olduğunu düşünmediğini lakin gerçi korktuğunu söyledi.