Esrarengiz bir gerilim: Muhbir

Esrarengiz bir gerilim: Muhbir
Esrarengiz bir gerilim: Muhbir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hukukçu olmasının getirdiği gerçekçilikle konulara ışık tutan John Ray Grisham, gerilimi en üst seviyede yaşamanıza vesile olmayı ihmalkârlık etmiyor.

Muhbir - John Ray Grisham

(John Ray Grisham)

MUHBİR

Lacy Stoltz, Florida Hak Teftiş Kurulu Müfettişidir. Görevi, hak disiplinsizlikleri konusundaki şikâyetleri incelemektir. Dokuz yıllık devir süresi içinde, daha çok yeteneksizlik ve beceriksizlikten kaynaklanan sorunlarla uğraşmıştır. Ta ancak kendine ait bir teknede yaşamış ve adının Greg Myers olduğunu söyleyen, bir zamanlar yolsuzluktan hüküm giymiş bir avukatla tanışana dek…

Avukat Myers, lekeli işlere karışmış bir yargıcı ihbar etmek isteyen muhbiri temsilcilik etmektedir. Yargıç, bir organize suç örgütüne yardım ederek yasa dışı yollarla büyük servet sahibi olmuş, paravan şirketler aracılığıyla dünyanın her yerinde mülk edinmiştir. Çevirdiği bu dolaplardan ise kimsenin haberi olmamıştır. Ta ama Myers, Müfettiş Lacy Stoltz ’un kapısını çalana kadar!

Florida Eyalet Yasaları, kaçak edinilmiş servetleri ihbar edene, laf konusu varlıklar üzerinden büyük ödül verilmesini öngörmektedir. Bu durumda Myers ’i ve müvekkili olan “muhbir”i milyonlarca dolarlık bir pay beklemektedir. Müfettiş Lacy karar saptamak zorundadır; “muhbir”e kulak verip soruşturmaya girişecek midir? Genç bayan, gözünü kan bürümüş gangsterlerle çalışan, Amerikan tarihinin gelmiş geçmiş bu en düzenbaz yargıcının peşine düşebilecek midir?

Muhbir - John Ray Grisham

Muhbir

John Grisham

Remzi Kitapevi

S.: 400

Kitabı satın edinmek için tıklayınız: idefix

Damla Karakuş

email protected

Instagram: biyografivekitap