Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın Oğlu Fatih Erbakan, ‘Yeniden Rahat Partisi’ni Kurdu

Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Oğlu Fatih Erbakan, 'Yeniden Rahat Partisi'ni Kurdu
Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Oğlu Fatih Erbakan, 'Yeniden Rahat Partisi'ni Kurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulusal Görüş’ün kurucu lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ‘Her Tarafta Rahat Partisi’ adıyla bir parti kurduklarını duyurdu. Tekrar Huzur Partisi’nin yönetim kadrosu az önce açıklanmadı.

“HER YERDE HUZUR PARTİSİ”

Fatih Erbakan, “Yeniden Rahatlık Partisi” adıyla bir parti kurduklarını açıkladı. Erbakan, yeni partisini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yeniden Refah Partisi’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

YÖNETIM KADROSU AÇIKLANMADI

Az Önce yönetim kadrosu açıklanmayan Bitmiş Refah Partisi’nin kurucular kurulu üyeleri aralarında Sultan 2’nci Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu bulunuyor.

Fatih Erbakan

ERBAKAN, YENİ PARTİNİN SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Fatih Erbakan, 2016 Haziran ayında yaptığı açıklamada Saadet Partisi’nin ‘Milli Görüş’ çizgisinden uzaklaştığını belirterek “babasının kendilerine bıraktığı siyasi mirası devam ettirmeyi hedeflediğini” söylemiş ve yeni partinin sinyalini vermişti.

39 yaşındaki Erbakan, 2013’den beri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Genel Başkanlığı’nı yürütüyor.

Refah Partisi'nin Yeniden Kurulacağını Açıkladı! Fatih Erbakan Kimdir?Rahatlık Partisi’nin Yeniden Kurulacağını Açıkladı! Fatih Erbakan Kimdir? Refah Partisi Ne Zaman Kuruldu ve Neden Kapatıldı? Refah Partisinin Tarihi Refah Partisi Ne Zaman Kuruldu ve Neden Kapatıldı? Huzur Partisinin Tarihi