Eşiyle ilişki yaşayan patronunu vurdu

Eşiyle ilişki yaşayan patronunu vurdu
Eşiyle ilişki yaşayan patronunu vurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Osmangazi ilçesine ast İstiklal Mahallesi ’nde mart ayında iddianameye kadar, akarsu evi işleten F.G. (52), yanına çalışan Sefer A. ’nın (52) eşi A.A. (57) ile ilişkiye girdi.

KADIN EŞİNE İLİŞİYİ ANLATTI

A.A. isimli kadın, durumdan şüphelenen eşine, patronuyla ilişki yaşadığını anlatıp, işten ayrıldı. F.G., olay günü eşi ve ağabeyi ile meslek yerinin önünden geçen Sefer A.’nın önünü kesti.

Sefer A., “Eşin ile nasıl ilişkiye girdim?” diyen F.G.’ye tabancasını çekerken, ağabeyi Alaattin A. da sopa ile başına vurdu. Sefer A.’nın 2 el ateş ettiği F.G. yaralandı.

KARDEŞE 23, AĞABEYE 18 YIL HAPİS İSTEMİ

Olayın peşinde tutuklanan Sefer A.’nın ‘haksız kışkırtma aşağıda mahsus öldürmeye teşebbüs’ ve ‘silahlı tehdit’ suçlarından 23, Alaattin A.’nın da ‘kasten öldürmeye teşebbüse azmettirmek’ten 18 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.

Bursa 3’üncü Ağır Canice Mahkemesi ’ndeki duruşmada, hastanede gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan F.G. de hazır bulundu.

Eşiyle ilişki yaşayan patronunu vurdu

“KORKUTMAK İÇİN ATEŞ ETTİM”

Esir sanık Sefer A., savunmasında asker emeklisi olduğunu belirterek, “Müşteki, eşimle ilişkiye girmiş. Zaten 15 gün değin yanına çalıştı ve işten ayrıldı. Durum günü, eşim ve ağabeyimle bankaya konut kirasını yatırmaya gidiyorduk.

Onun iş yerinin önünden geçerken, ‘Siz hala buralarda mısınız, buradan gitmediniz mi daha?’ diyerek, önümüzü kesti. ‘Eşinle nasıl ilişkiye girdim? Hala da girerim’ dedi. Üzerime geldi. Ağır tahriklerde bulundu. Ben de ruhsatlı tabancamı çıkarıp, önce havaya bir el ateş ettim. Ürkütmek için ayaklarına içten alev ettim. Karnına nasıl geldi, bilmiyorum. Öldürmeye kastım olsa silahımda kalan 3 kurşunu da kullanırdım. Ağabeyim beni azmettirmedi.” diye konuştu.

Ağabey Alaattin A. ise Balıkesir’den kardeşini ziyarete geldiği sırada olayın meydana geldiğini dile getirerek, “Ben kardeşimi azmettirmedim. Suçlamayı kabul etmiyorum, tahliyemi ve beraat istiyorum.” dedi.

Eşiyle ilişki yaşayan patronunu vurdu

“KENDİ RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİM”

F.G. ise ilişkiye girdiği A.A.’nın, işten ayrıldıktan sonra eşinin telefon numarasını sorduğunu öğrendiğini ileri sürerek, “Bunu sormak için eşimle ne konuşacağını öğrenmek için önlerini kestim. O sırada Alaattin A., başıma sopayla vurdu. Alaattin A., kardeşi Sefer ’i tahrik ederek, ‘Vur, vursana, sıksana’ diyordu. 2 kere bana alev etti. A.A. ile ilişkim oldu; lakin kendi rızasıyla. Şikayetçiyim.” dedi.

KADIN TACİZ SUÇLAMASI YAPTI

Duruşmada şahit olarak dinlenen A.A. ise F.G.’nin zorlaması sonucu onunla ilişkiye girdiğini ve ‘taciz’ şikayetinde bulunduğunu ileri sürdü; ancak yapılan kontrolde, A.A.’nın böyle bir şikayetinin bulunmadığı belirlendi.

Mahkeme heyeti, ağabey- kardeşin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.