Eşi Hakan Çalhanoğlu’na yanıt verdi

Eşi Hakan Çalhanoğlu'na yanıt verdi
Eşi Hakan Çalhanoğlu'na yanıt verdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kariyerini Serie A devlerinden Milan’da sürdüren ulusal futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun ‘Öyle bir şey yaşadım ancak, affetmem muhtemel yok; boşanıyorum’ açıklamasından sonradan eşi Sinem Çalhanoğlu da sessizliğini bozdu.

İşte Sinem Çalhanoğlu’nun dün boşanacaklarını açıklayan eşi Hakan Çalhanoğlu’na cevap olarak sayfasından paylaştığı o mesajı:

“YAPTIĞIN AÇIKLAMA DIĞER YERLERE ÇEKİLİYOR”

“Sevgili Hakan, hücum etmek kendini savunmanın en iyi yoludur derler. Ben de senin gibi (Ne değin susabildiysen?) suskunluğumu gözetmek istiyordum. Ama; yaptığın açıklamada insanları yanlış yerlere, benekli düşüncelere yönlendirmiş olmasaydın keşke. Yapmış olduğun açıklamadan daha sonra ırk ‘Sinem Hakan’ı aldatmış!’, ‘Hakan babalık testi yaptırmak istiyor’ vs. gibi düşündüler.

“SENİ KATIYEN ALDATMADIM”

Kısa ve net cevaplıyorum: Seni ne birlikteliğimizde ne de evliliğimizde katiyen aldatmadım. Bunu herkesten önce sen biliyorsun. Bu hakkında daha pozitif durup hesap vermeyeceğim. Kaldı oysa benim hakkımda bu zamana dek ’10 kez birlikte oldum fakat her seferinde korundum’ diye haberler çıkmadı. Ya Da başkaları ile fotoğraflarım medyada mevcut değildir. Görünen köy rehber istemez diyeceğim fakat çevremizde bunları inatla, ısrarla görmezden gelenler var. Neyse Allah’a yakın bana uzak olsunlar.

“EVET HAMİLEYİM”

Hamilelik konusuna gelince: Evet hamileyim. Biliyorsun artık ikimiz de ebeveyn olmak istiyorduk. Bunun için çocuk sahibi olmaya karar verdik. Gebe olduğumu bölünme sürecinde öğrendim. Bebeğim başkalarının işlediği günahların bedelini ödeyemeyecek dek masumdur. Bebek konusunu riskli dönemim geçene değin anlatmak istemezdim lakin mecbur bırakıldım. Bunu sağlayanlara da ayrıca teşekkür ederim. Saygılarımla Sinem”

Eşi Hakan Çalhanoğlu'na cevap verdi