Eşek şakası yüzünden hayatı karardı: Kolunu kullanamıyor

Eşek şakası yüzünden hayatı karardı: Kolunu kullanamıyor
Eşek şakası yüzünden hayatı karardı: Kolunu kullanamıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konak ilçesinde oturan Engin Yoldaş ’ın (39) hayatı, yapılan bir şakayla karardı. Yaklaşık 9 yıl önce bir arkadaşıyla şakalaştıktan sonra yeren düşen Yoldaş ’ın omzu çıktı; ama 39 yaşındaki adamın meydana çıkan omzu yeniden eskisi gibi olmadı.

Yoldaş ’ın 2018 yılına değin girmediği ameliyat, gitmediği hekim kalmadı. Yoldaş ’ın hiç beklemediği şekilde sağ ayağı da kullanılamaz hale geldi ve dünyası zindan oldu.

KASIKTAN ALDIKLARI KEMİĞİ OMZUNA EKLEDİLER

Yaşadığı durumu anlatan Engin Yoldaş, “Takriben 9 sene önce evde bir arkadaşımla şakalaşırken yere düştüm ve omzum çıktı. Can havliyle meydana çıkan omzu yerine oturttum; fakat omzun içinde yer alan kapsülleri ve başlıkları yırtmışım. Şikayetim artınca doktora gittim. 6 ay aralıklarla toplamda 8 defa artroskopi oldum. Netice alınamayınca 2014 yılında omzuma yerine geçen kimse çakıldı. Birincil zamanlarda her şey olumlu giderken bir vakit daha sonra bitmiş sorun yaşamaya başladım. Kolumu kullanamaz hale geldikten daha sonra 2017 ’nin Mayıs ayında her yerde doktora gittim. Beni ameliyata aldılar. Ameliyatta protezin gevşediğini görmüşler. Gevşeyince kemik çürümüş. Kemik çürüyünce kasık bölgemden kemik alıp yukarıya eklemişler.” dedi.

“IRK DALGA GEÇİYOR”

Kasıktan parça alındıktan sonra sağ bacağında sorun olduğunu bahis eden şanssız yurttaş, “Ameliyattan 1 ay sonradan kadar sağ ayağımda uyuşmalar başladı. Uyuşmaları aksamalar ve yürüyememe sorunları takip etti. Ben yeniden hastaneye gittiğimde kasık bölgemden fazlalık parçayı aldıklarını söylediler. Benim bacağımda sorun yoktu. Yürürken sağ ayağım geriden geliyor. Irk ‘Kolun bitmeden ayağın mı başladı ’ diye benimle dalga geçiyor.” ifadelerini kullandı.

“KASTEN BİR HAREKET YOKTU”

Kendisine şaka yapan kişiyle hala görüştüklerini söyleyen Yoldaş, “Bilerek bir hareket yoktu. Adamakıllı eşek şakası. Zaten şakalaştığım kişi yabancı değil, yeğenimin eşi. Görüşmeye devam ediyorum.” diye konuştu.

“BANA YARDIM ETSİNLER”

Yetkililerden yardım isteyen Yoldaş, sözlerini şöyle noktaladı:
“1,5 senedir işten sürekli rapor alıyorum. 2 senenin ardındaki işten çıkarılacağım. Ben ne yapacağım? Açıkta mı kalacağım? Bana destek etsinler. Sağlığıma kavuşmak istiyorum.”