Erwin Koeman: Kısmet Yanımızda Olsa Kazanabilirdik

Erwin Koeman: Kısmet Yanımızda Olsa Kazanabilirdik
Erwin Koeman: Kısmet Yanımızda Olsa Kazanabilirdik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Kasımpaşa aleyhinde takımının sahada gösterdiği performanstan hoşnut olduğunu kaydetti.

Mücadelede 36 orta yaptıklarını vurgulayan Koeman, “Karşılaşmanın en etkin pozisyonlarını biz yakaladık. Futbolcularım tesadüf boyunca ölümüne uğraş etti. Yorumları anlayabiliyorum. Adi bir şart değil bu koşul. Bunun gayet farkındayım. Şu lahza benim adıma en önemlisi, elimdeki oyuncu grubuyla bu durumla başa çıkmam gerektiği. Futbolcularımız son başlıca kadar büyük bir uğraş verdi. Kısmet da yanımızda olsa kazanabilirdik. Kazanmaya ihtiyacımız olduğunu herkes biliyor. Futbolcularımdan şüphesiz şikayetçi olamam.” biçiminde konuştu.

Zor bir fikstürden geçtiklerini belirten Koeman, Islam Slimani’nin performansıyla alakalı da, “Futbolcularım cihaz değil. Slimani’nin bize aktarma olmadan önce daha iyi işler yaptığı dönemler var. Hala Fenerbahçe’nin oyuncusu ve ona inanıyorum.” yorumunu yaptı.

Cezalı futbolcuların olduğunu ve ellerindeki kadroyla yarıştıklarını ifade eden Koeman, “Bu durumla başa çıkabilirim. Elimdeki durumla üatesinden gelmek zorundayım. Eğer pozitif olmazsam bırakmam gerekir.” değerlendirmesinde bulundu.

Milli karşılaşmalar nedeniyle FIFA’yı eleştiren Hollandalı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

“Çok pozitif tesadüf yapıyoruz. 15 futbolcumuz milli takımına gitti. FIFA, umuyorum bu konuya ilişkin bir şey yapar. Fazla fazla gezi yapıyorlar ve maç oynuyorlar. Birlikte artı antrenman yapamıyoruz. Perşembe günü bir rastlama daha var. Diğer takımlar için de bu geçerli. Pazar, perşembe oynamayı sürdüreceğiz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.