Erdoğan’ın yastık altındaki dolarları çıkarın çağrısı

Erdoğan'ın yastık altındaki dolarları çıkarın çağrısı
Erdoğan'ın yastık altındaki dolarları çıkarın çağrısı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da yaşanan afetin arkasından incelemelerde bulundu, incelemelerin peşinde açıklamada bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

YASTIĞINIZIN ALTINDAKİ DOLARLARI ÇIKARIN”

“Diyorum ama, yastığınızın altında dolarlar varsa, bunları çıkarın. Altınlar varsa çıkarın. Olanlara söylüyorum. Anında bunları bankalara vererek Türk Lirası’na çevirelim ve bunlara en kayda değer İstiklal Savaşı’nı bu alanda verelim. Çünkü bunlar o dilden anlıyor. Bizi korkutma ediyorlar.

Erdoğan’ın yastık altındaki dolarları çıkarın çağrısı

“TEHDİTLE BU MİLLETİ YOLA GETİREMEZSİNİZ”

Yahu korkutma dile bu milleti asla yola getiremezsiniz. bir daha söylüyorum; Onların doları varsa, bizim de Allah’ımız var.

Biz hukuk dilinden anlarız, biz haktan anlarız. Hukuktan anlarız lakin böyle tehditten anlamayız. Kardeşlerim, inşallah bizler hak neyse, hukuk neyse onun gereğini yaparız fakat tehdide gelince kusura bakmasınlar ve derhal şunu vermeyeceğiz, bunu vermeyeceğiz. Ya senin olsun verme. Bizde olanlar bize yeter.

Hemen bazıları çekiniyor, halimiz ne olacak. Ya biz neleri gördük.

“IMF’YE BORCUMUZU SIFIRLAMADIK MI?”

Göreve geldiğimizde IMF’ye 23,5 milyar dolar borcumuz değil muydu, 2013’te biz bunu sıfırlamadık mı? MB’de dolar rezervini 126 milyar dolara dek çıkarmadık mı? Aramak ama tekrar düştüğümüz yerden kalkarız. Dün kalktık bugün de kalkarız, yarın da kalkacağız. Yeter ancak benim milletim ayakta dursun.

Biz yalnızca Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik. Diğer hiçbir yerde asla eğilmedik.

“SİZ NATO’DAKİ ORTAĞINIZI BİR PAPAZA DEĞİŞİYORSUNUZ”

Konuyla ilgili olarak buradaki bir rahiple ilgili kalkıp da Türkiye’ye tehditle yola getirmeye niyetlenmek yanlıştır. Ben buradan Amerika’dakilere sesleniyorum, eyvah. Siz NATO’daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz.

Bu ülkenin 81 milyon insanı var. 81 milyon insanın konumu hiçbir şeyle değişilmez. Şu asıl dek duruşumuz neyse bundan daha sonra da o olacaktır.”