Erdoğan’ın Çağrısına Uydu, Kampanya Başlattı! Bin Dolar Bozdurana 3 Gün Ücretsiz Tatil

Erdoğan'ın Çağrısına Uydu, Kampanya Başlattı! Bin Dolar Bozdurana 3 Gün Ücretsiz Tatil
Erdoğan'ın Çağrısına Uydu, Kampanya Başlattı! Bin Dolar Bozdurana 3 Gün Ücretsiz Tatil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Pozantı ilçesindeki bir otel işletmecisi, devlet bankalarında bin dolar bozdurup dekontunu getirene, 3 günlük bedava tatil imkanı sağlayacak.

ERDOĞAN’IN ÇAĞRISINI DESTEK VERDİ

Toros Dağları’nda doğayla iç içe bulunan 200 yataklı oteli işleten Süreyya Kayar, Türkiye’yi zor durumda ele vermek isteyenlere karşı, herkesin üstüne düşen görevler bulunduğunu söyledi.

Döviz kurlarındaki hareketliliğin dış güçlerin oyunlarından kaynaklandığını açıklayan Kayar, bu anlamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dolarların bozdurulması yönündeki çağrısına destek tahsis etmek için işletme olarak kampanya başlattıklarını vurguladı.

BİN DOLAR BOZDURANA 3 GÜN ÜCRETSIZ TATİL

Bu kapsamda bin dolar bozduranları, ücretsiz tatil olanağına kavuşturacaklarını aktaran Kayar, “Bu ayın ardına kadar devlet bankalarında bin dolar bozdurup, dekontunu getirene, işletmemizde 3 jurnal bedava tatil imkanı sağlayacağız.” diye konuştu.

1 YIL İÇİNDE İSTEDİKLERİ SÜRE KULLANABİLECEKLER

Türkiye’nin içinde bulunduğu günlerden el birliğiyle çıkılabileceğini gösteren Kayar, herkesin elini taşın altına koymasını istedi. Kayar, kampanyadan yararlananların, tatillerini bir sene içerisinde diledikleri zaman kullanabileceklerini kaydetti.