14:02 - Şehit polisin kahramanlığı katliamı bu şekilde önlemiş
14:02 - Tartıştığı kişiyi sokak ortasında vurdu
14:01 - Buraya kadar ahbap!
17:55 - Hobi olarak başladılar, talepleri yetiştiremiyorlar
17:55 - Çocuk parkında dehşete düşüren hayvana işkence kalıntıları
17:54 - Cezaevi firarileri yakalandı!
17:54 - Cani anneden kan donduran sözler: “Canım istedi öldürdüm”
11:44 - İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı istifa etti
TOBB Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerli otomobille ilgili çağrısına yanıt geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Üniversitesi’nde düzenlenen TOBB’un 73’üncü Olağan Genel Kurulu’nda konuştu. Yerli otomobille ilgili olarak iş adamlarına çağrıda bulunan Erdoğan’a yanıt TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan geldi.
Yerli otomobil sözü
“Bir teklifim var. Bu milletin evladı olarak buna hasretim. Gelin, şu yerli yüzde 100 üretimi olan otomobilimizi TOBB camiası içerisinden çıkartalım. TOBB yüzde 100 yerli otomobili ‘Made in Turkey’ olarak çıkarsın. Biz bu konuda yanınızdayız. Montajcılık bu millete yakışmıyor. Artık bu millet üretebilecek beyine de ürüne de sahip”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözünün ardından, söz alarak konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kendilerinin bu yönde çalışma yapacaklarının sözünü verdi.
Erdoğan ardından, “Artık sözü burada aldık, TOBB çatısı altında bu işi başaracağız, biz de üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.