Erdoğan, 4 İlçeyi Misal Verip Sert Çıktı: Türkiye Yansa Umurlarında Yok

Erdoğan, 4 İlçeyi Misal Verip Sert Çıktı: Türkiye Yansa Umurlarında Yok
Erdoğan, 4 İlçeyi Misal Verip Sert Çıktı: Türkiye Yansa Umurlarında Yok
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin grup toplantısında Ankara ve İzmir’in de arasında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması esnasında Kadıköy, Beşiktaş, Şişli ve Çankaya ilçelerini sayarak “Türkiye yansa umurlarında değil.” dedi.

“CHP’nin kaleleri bugünkü seviyesine büykşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları ile geldi” diyen Erdoğan’ın açıklamları şöyle;

“HİZMET VE PROJEDEN UZAKTA ANLAYIŞLA ÜLKEMİZ SİYASETİNİ ZEHİRLEMİŞTİR”

Esas muhalefet partisi CHP tek parti döneminden beri hizmet ve projeden uzaktan bir hoşgörüyle ülkemiz siyasetini zehirlemiştir. Kayıtlı kesimlerin ideolojik fanatizmlerini istismar ederek kurdukları düzeni gözetmek gayeleridir. bu nedenle CHP oyunu artırmak için teslim aldığı kesimlerin gözlerini açmasını engellemek için siyaset yapmaktadır.

“TÜRKİYE YANSA UMURLARINDA YOK”

Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşamış sağduyulu vatandaşlarımız bilir ama bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ve Ankara Dahil 20 İlin Belediye Başkan Adaylarını AçıkladıSon Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ve Ankara Dahil 20 İlin Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı