En Kıymetli Yerli Yusuf Printer!

En Kıymetli Yerli Yusuf Printer!
En Kıymetli Yerli Yusuf Printer!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor ’un en kayda değer oyuncuları arasında bulunan Yusuf Printer, gösterdiği performansla değerine değer katmaya devam ediyor… 21 yaşındaki orta saha, Spor Toto Süper Lig ’in en kıymetli yerli oyuncusu konumunda…

Altyapısından yetiştiği Karadeniz temsilcisinde, 2015-2016 sezonunun devre aralarında A Ekip formasını sırtına geçiren genç yetenek, oynadığı futbolla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Başarılı futbolcu, Transfermarkt verilerine kadar; 12 milyon euro değerindeki bonservis bedeliyle ‘Spor Toto Süper Lig’in en kıymetli Türk futbolcusu’ olmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig ’de forma giyen en kıymetli oyuncular listesinin ilk 4 esnasında ligde kiralık olarak forma giyen tanıdık olmayan oyuncular yer alırken, ulusal futbolcu, 5. sırayı Beşiktaş’ın iki yıldız ismi Vida ve Karius ile paylaşıyor. Listede ayrıca 10. sırayı Galatasaraylı Maicon ve Rodrigues ile paylaşan Trabzon’un 19 yaşındaki genç yıldızı Abdülkadir Ömür ve Beşiktaş’ın takım kaptanı Oğuzhan da 8 milyon euroluk değerleriyle Yusuf’u takip eden yerli oyuncular oldu.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.