Elazığ’da yoğun bakım kapısını kırıp doktora saldırdılar

Elazığ'da yoğun bakım kapısını kırıp doktora saldırdılar
Elazığ'da yoğun bakım kapısını kırıp doktora saldırdılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde kalp krizi geçiren 64 yaşındaki Ş.Y. sabah saat 06.00 ’da acile kaldırıldı.

Durumu ağır olan Y. peşinde Kardiyoloji Koroner Yoğun Bakım Ünitesine alındı. Saat 09.00 sularında tekrar yürek krizi geçiren hastaya, Araştırma Görevlisi Dr. İsmail Polat’la sağlık durumu personelleri müdahale etti lakin yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılmadı.

KAPIYI KIRIP ÇALIŞANLARA SALDIRDILAR

Arkasından hasta yakınlarına Dr. Polat acı haberi verdi. Ölen şahsın yakınları ise yoğun bakım kapısını kırarak içeri girip doktor ve personele saldırdı. Durum güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir hasta yakınının bağırması, Dr. İsmail Polat ’ın yan 3 personelle beraber yoğun bakım ünitesine girdiği, kapının kapanmasının hemen arkasından bir hasta yakını göre kapının tekme ile kırıldığı ve birkaç kişinin içeri koşarak girmesi yer aldı.

Elazığ’da yoğun bakım kapısını kırıp doktora saldırdılar

Olayla ilgili bilgi veren Dr. İsmail Polat, “Sabah saatlerinde yürek krizi geçiren bir hasta geldi ve durumu kötüydü. Ivedi bir şekilde yoğun bakıma aldık. Hastaya birincil müdahaleyi çarçabuk yaptık lakin ilerleye saatlerde kalbi durdu. Takriben 1 saat kalp masajı yaptık lakin yanıt alamadık. haberdar etmek için hasta yakınlarının yanına gittim. Haberi verdim ve bir hasta yakını yumruk attı. Kendimi bir anda geri çektim ve yumruk duvara eşit geldi. Bir hasta yakının bağırması ile öteki hasta yakınları kapıları ve camları kırarak bize saldırdı” dedi.