El öpme tartışması kanlı bitti: 2 ölü

El öpme tartışması kanlı bitti: 2 ölü
El öpme tartışması kanlı bitti: 2 ölü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göynük ilçesine yan Çatacık köyünde sabahtan saatlerinde, bayram namazının gerisinde kurban kesimi için köydeki evlerinin bahçesinde toplanan Biçer ailesinden büyükbaba Mehmet ve torun Mesut Biçer arasında kavga çıktı.

ÖNCE TORUNUNU SONRADAN KENDİNİ VURDU

Mehmet Biçer, tartışmanın peşinde eve girip aldığı av tüfeğiyle torunu Mesut Biçer ’e alev açtı. Saçmalarım isabet ettiği Mesut Biçer, durum uygun yaşamını yitirdi. Olayın ardındaki Mehmet Biçer tüfekle başına ateşe ederek yaşamına son verdi.

Öteki aile bireylerinin ihbarı üstüne köye jandarma ekipleri sevk edildi. Mehmet ve Mesut Biçer’in cesetleri, olay uygun yapılan incelemenin arkasında Göynük Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

El öpme tartışması kanlı bitti: 2 ölü

ELİNİN ÖPÜLMEMESİNE SİNİRLENDİ

Yaşa alt olarak akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mehmet Biçer’in kurban kesimi esnasında aile büyüğü olarak çağrılmadığı ve elinin öpülmediği için sinirlendiği belirtildi.

Mehmet Biçer’in, torununa, “Ben bu ailenin büyüğüyüm. Beni nasıl kurban kesimine çağırmıyorsunuz. Elimi de öpmüyorsunuz. Hiç büyüğe saygı kalmadı.” dedikten daha sonra torunuyla tartıştığı ve ateş açtığı ifade edildi.

Olayın arkasında Biçer ailesi evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken, jandarmanın olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.