Dost ortamında tanıştığı kadın kabusu oldu

Dost ortamında tanıştığı kadın kabusu oldu
Dost ortamında tanıştığı kadın kabusu oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul ’da bir evlendirme dairesinde memur olarak çalışan Serkan U. ’nun hayatı 4 sene önce arkadaş ortamında Pınar U. ile tanışmasıyla kâbusa döndü.

HER ŞEYİ ANLATTI: KANDIRILDIM

İstanbul Aile Mahkemesi ’ne avukatı Tümay Cumhur Ergen aracılığıyla verdiği dilekçede başına gelenleri birbir anlatan genç adam kandırılarak evlendiğini ve boşanmak istediğini söyledi.

“HEMEN BENİ GELİN ALIN”

Serkan U., dilekçesinde izdivaç için kendisine yapılan oyunları ile ilgili şu iddialarda bulunuldu: “Pınar U. ile arkadaş ortamında tanıştık ve birkaç gün dostluk yaptık. Bir gün ailemle yaşadığım eve geldiğimde karşımda onu gördüm. Pınar, babama ulaşarak kendisini benim sevgilim olarak tanıtmış ve ‘ailem beni reddetti, evden kovdu. Namusumun temizlenmesi için acilen beni gelin alın, Serkan ’la hemen evlenmemiz lazım” gibi sözler söylemiş. Pınar ’ın başka bir sevgilisi olduğunu biliyordum ve sinirlenip evi terk ettim. Bu sırada annem ‘bizim de kızımız var kalsın bizde” diyerek ona sahip çıktı.

SONRADAN BOŞANIRIZ DİYE ZORLADI

Pınar ’la kavga edip neden böyle yaptığını sorunca, ‘Sen askere git gel. Ailem de beni affetsin namusum temizlensin daha sonra da boşanırız ’ diye beni evliliğe zorladı.


550 BİN LİRALIK TAZMİNAT TALEBİ

Askere gidince Pınar, benim ailemin yanında yaşamaya devam etti. Dönünce boşanalım dedim, tartışma çıktı. Evdeki vazoları sırça çerçeveleri kırdı. Bana ve aileme ‘Allah hepinizin belasını versin, Adam mısınız ulan siz insan bozuntuları, kendimi öldürürüm üzerine kalır söylediklerimi yapacaksınız” diyerek tehditler edip evi terk etti. Hala da tehditlerini sürdürüyor.”

Boşanmak istediğini bildiren, Serkan U., Pınar U. ’dan 350 bin TL fiziki ve 200 bin manevi edinmek üzere toplam 550 bin TL tazminat başvurusunda bulundu.