‘Dolar’ olan soyadını başkalaştırmak için başvuruda bulundu

'Dolar' olan soyadını başkalaştırmak için başvuruda bulundu
'Dolar' olan soyadını başkalaştırmak için başvuruda bulundu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçenin sevilen esnaflarından Ferhat Dolar, Dalaman İlçe Nüfus Müdürlüğüne tatbik yaparak, ‘Dolar’ olan soyadının ‘Dalar’ olarak değiştirilmesi talebinde bulundu.

“SOYADIM ALAY KONUSU OLDU”

Hükümet Konağında yaptığı başvurunun arkasında konuşan Ferhat Dolar, ABD’nin Türkiye ’ye aleyhinde tutumunu eleştirdi. Çevresinde soyadının mizah konusu olduğunu gösteren Ferhat Dolar, en kısa sürede yeni soyadına kavuşmak istediğini söyledi.

‘Dolar’ olan soyadını değiştirmek için başvuruda bulundu

Ferhat Dolar; “Son zamanlarda Amerika ’nın ülkemize uyguladığı idareli yaptırımlardan nedeniyle çevremde soyadım alay konusu oldu. Ben de soyadımı değiştirme gereği duydum. ‘Bugün ne kadarsın ’, ‘bugün uçuyorsun ’, ‘bugün yere çakıldın ’, ‘doların kafasına vurun düşürelim ’ tarzında hakaretlere uğradım. Bu durumu rencide edici bulduğum için soyadımı değiştirme gereği duydum. Soyadımı Dalar olarak başkalaştırmak istiyorum.” diye konuştu.

“BOZDURACAK DOLARIM DEĞIL DEĞİŞTİRECEK SOYADIM VAR”

Hayatının hiçbir döneminde yatırım amaçlı dolar birikimi yapmadığını vurgulayan Ferhat Dolar, “Bozduracak dolarım değil fakat değiştirecek soyadım vardı, ben de onu değiştiriyorum” dedi.