Demet Akalın’ın Eski Eşi Okan Kurt da Konkordato İstedi

Demet Akalın'ın Eski Eşi Okan Kurt da Konkordato İstedi
Demet Akalın'ın Eski Eşi Okan Kurt da Konkordato İstedi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat, lojistik ve yiyecek sektöründe etkinlik bildiren şarkıcı Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt ve Okan Kurt’un babası Abdi Kurt konkordato ilan etmek için mahkemeye başvurdu.

MERSİN’DE MAHKEMEYE BAŞVURDU

Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizlerle boğuşuyordu. Kurt Ailesi’nin sahip olduğu Martaş Lojistik’e bağlı TIR’lara haciz konulmuştu. Martaş’ın bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu belirtilmişti. Okan Kurt ve babası Abdi Kurt, bugün Mersin Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurup konkordato başvurusunda bulundu.

Konkordato talebi, Abdi Kurt ve oğlu Okan Kurt’un yanı sıra Ens İnşaat Turizm Taşımacılık San. ve Tic. Limited Şti., Mar Dış Tic ve Lojistik Limited Şti., Markon Lojistik ve Taşımacılık Limited Şti., Marmer Petrol Ürünleri Otomotiv Nakliye İnşaat Yiyecek Maddeleri San. ve Tic. Limited Şti., Marmer Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şti., Martaş Taşımacılık Turizm İnşaat Tarım Ürünleri Tekstil San. ve Ticaret Limited Şti. ve Martaş Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Tic. Limited Şti. için yapıldı.

3 AY GEÇİCİ MÜHLET VERİLDİ

Duruşma, yapılan dilekçe sonrası 3 ay geçici mühlet verilmesine karar verdi. Bu kararla birlikte, keza şirketlere hem de Abdi Kurt ve Okan Kurt’a karşın haciz işlemi yapılamayacak. Duruşma, şirket faaliyetlerinin denetimi için de 3 karakter geçici konkordato komiseri ataması yaptı.

ETKINLIKLER BİR ZAMAN ÖNCE DURMUŞTU

Bir dönem uluslarası taşımacılık alanında manâlı bir konumda olan Martaş’ta faaliyetler bir vakit önce durmuştu. Çok sayıda alacaklı şirketlere yönelik haciz yapmıştı. Şirketin filosundaki TIR’lar da alacaklı firmalar göre haczedilmişti.