Day Day Babay ile anneliğe hazır olun

Day Day Babay ile anneliğe hazır olun
Day Day Babay ile anneliğe hazır olun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anneler ve annelik kavramı olur ya de dünyanın en tanrısal vazifelerinden biri. Türlü zahmetlerle bizleri dünyaya getiren anneler ve anne adayları için devir niteliğinde bir başvuru hayata geçirildi.

HAMİLELİĞİN HER ANINDA YANINIZDA

Day Day Baby isimli uygulama, hamileliğin birincil gününden son anına dek annelere yardımı ve hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. 280 jurnal, yani bir gebelik süreci her tarafında oluşan programlarla hazırlanan Day Day Baby programı hamileliğin püf noktalarını gösteren bilgileri içeriyor.

Day Day Babay ile anneliğe hazır olun

UZMANLARLA HAZIRLANAN PRIOGRAMLAR

Doktorlarla birlikte hazirlanan programlar anneleri ve anne adayları için epeyce kayda değer bir fırsta. İçeriğindeki her bir püf nokta bilimsek verilere dayandırılırken, başvuru formu annenin karnindaki bebekle ilgili hic bir ekstra bilgiye gereklilik duyulmadan herşeye en hoş ve en basit şekilde ulaşabilmeye olanak sağlıyor.

Yenilecek yemekten yapılacak egzersizlere dek herseyi anlatan bu başvuru, tıbbi yardım vermeden sadece püf noktaları ve ipuçlarıyla hamileliği ve hamilelik sürecini daha basit ülkü getiriyor.

HER GÜNE BİR

280 gun her tarafında hergun farkli bildirimler gönderen tatbik, her güne ayrı videolar içeriyor. aynı zamanda engelli anneler için de öbür özellikler barındıran başvuru, duyma problemi bulunanlar için de altyazılar içeriyor.

Şimdilik İngilizce ve Türkçe almak üzere iki dilde sunulan Da Day Baby yakın zamanda da İspanyolca Almanca ve Arapça olarak kullanıcılarına suulacak.

https://www.daydaybaby.app/#mce_temp_url#