Ay: Şubat 2017

Gündem

FETÖ isimlerini verdi, PKK infaz etti

Terör örgütleriyle ortaklık yürüten FETÖ’cülerin verdiği liste sonucu PKK’lı hainlerin, MİT’in 52 muhbirini bir günde infaz ettiği ortaya çıktı.

Haberi Oku
Gündem

10 yıldır aranan PKK’lı yakalandı

İzmir’in Bayındır ilçesinde 2007 yılında yapılan soruşturma kapsamında hakkında yakalanma kararı bulunan PKK’lı terörist jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haberi Oku
Gündem

İçişleri Bakanlığı, 81 ile referandum genelgesi gönderdi

İçişleri Bakanlığı 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili İçişleri Bakanı Soylu’nun imzası ile 81 ile genelge gönderdi. Oy verme günü bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı tutulacak.Sadece lokantalarda yemek verilmesine müsaade edilecek.

Haberi Oku
Gündem

FETÖ’cü alçakların Cumhurbaşkanı Erdoğan için 2 alçak planı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için tim kuran darbecilerin Ankara’da sıkıyönetim mahkemesi de kurdukları ortaya çıktı. FETÖ’cüler ikinci ihtimal olarak Cumhurbaşkanı’nı kurdukları sahte mahkemede yargılama hesabı yaptı. Sözde sıkıyönetim mahkemesinde görevlendirilen Serdar Çamiçi’nin, Erdoğan’ın sağ kalması durumunda nasıl yargılanabileceğine ilişkin araştırma yaptığı belirlendi. Çamiçi’nin odasında çok sayıda doküman bulundu.

Haberi Oku
Gündem

Anayasa Mahkemesi’nden CHP’nin başvurusuna ret

AYM, CHP’nin 6770 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un bazı maddelerinin iptali istemiyle yaptığı başvuruyu reddetti.

Haberi Oku
Ekonomi

Gazprom, Türk Akımı’nın deniz kısmı çalışmalarının başlayacağı tarihi açıkladı

‘Gazprom’ şirketi Yönetim Kurulu üyesi Oleg Aksyutin, ‘Gazprom’un Türk Akımı boru hattının deniz kısmının yapımına önümüzdeki aylarda başlayacağını açıkladı.

Haberi Oku
Ekonomi

İstanbul otel doluluk oranlarında düşüş var!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Ocak 2017 Ülke Performans Raporu sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlara göre; İstanbul’daki otellerin doluluk oranları yüzde 45.7’ye kadar düştü

Haberi Oku
Ekonomi

Restoranlar yemek kartlarını 1 günlük boykot edecek

Restoranlar ve yemek kartı şirketleri arasındaki tartışma hız kesmeden devam ediyor. Restoran işletmecileri, şirketler tarafından çalışanlara verilen yemek kartlarının kendilerini büyük zarara uğrattığını ve 1 günlük boykota gideceklerini açıkladı

Haberi Oku
Ekonomi

Altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Şubat 2017 altın fiyatları!

Altının gram fiyatı dün 146 liranın üzerini test etmesinin ardından bugün 145,4 lira seviyelerinde dengelendi.

Haberi Oku
Ekonomi

Trump savunma bütçesine 637 milyar dolar ayırdı

Vergi reformunun ilk ayrıntılarını açıklaması beklenen Trump, mali politikalarda ilk hamlesi savunma bütçesini yüzde 9,2 artırdı

Haberi Oku