Danimarka, Slovakya Karşısına Futsal Takımıyla Çıktı!

Danimarka, Slovakya Karşısına Futsal Takımıyla Çıktı!
Danimarka, Slovakya Karşısına Futsal Takımıyla Çıktı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danimarka’da Federasyon ile ticari haklar konusunda uzlaşma sağlayamayan ulusal takım futbolcuları kampı terk etmişti. Yaşanan olaylar sonrası dün akşam Slovakya ile oynanan mücadeleye alt ligler ve salon futbol takımı oyuncularıyla çıkan Danimarka, rakibine 3-0 yenildi.

Namzet kadroda yer alan 23 oyuncu ve teknik direktörün kampı terk etmesiyle büyük bir kriz yaşayan Danimarka Futbol Milli Takımı, daha alçak ligler ve salon futbolunda mücadele eden oyuncularla çıktığı birincil karşılaşmada mağlup oldu.

Danimarka Futbol Federasyonu ile ticari haklar konusunda anlaşmazlık yaşayan milli takım futbolcuları, kampı terk etmiş ve bu koşul ülkede büyük bir futbol krizine neden olmuştu.

Yaşanan bu gelişmenin ardındaki önerge götürülen çoğu futbolcunun meslektaşlarından yandan hitabe alarak kadro teklifini kabul etmemesi sonrası 3. lig ve salon futbolu oyuncularından oluşturulan “Yeni” Danimarka Milli Takımı, Slovakya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Tesadüf beklenildiği gibi  Slovakya’nın 3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Fakat Danimarkalı oyuncuların pozisyon bulmakta zorluk yaşamaması da uyarı çekti. öte yandan salon futbolu kalecisi olan Christoffer Haagh da yaptığı kurtarışlarıyla ön plana çıktı.

Danimarka, 9 Eylül Pazar günü ise UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ile evinde engebeli bir rastlama oynayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.