Cocu: Elimizden geleni yaptık lakin yetmedi

Cocu: Elimizden geleni yaptık lakin yetmedi
Cocu: Elimizden geleni yaptık lakin yetmedi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3 ön eleme turunda Portekiz ekibi Benfica’ya elendi. Birincil maçı 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, ikinci maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve Devler Ligi’ne veda etti. Maçın peşinde Hollandalı teknik adam, ofansif oynadıklarını ancak bunun turu geçmeleri için yeterli olmadığını söyledi. Phillip Cocu’nun açıklamaları şu şekilde: “Ne değin gücümüz varsa, sahaya yansıttık. Ofansif oynadık, rakibin üstüne gittik lakin taraftarımız da görmüştür, topla çok kaliteli bir karşı taraf vardı karşımızda. Son bölümde bu yüzden yorgun göründü takımımız. Yediğimiz birincil gol yok edici bir darbeydi lakin pes etmedik. Birincil golü biz atsak, rakibimiz daha gergin bir ortamda çaba edecekti. Oyuncularımla kibir duyuyorum, taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum.”
“Bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadık, böyle maçlarda ders almanız gereken teferruat var. Bunu bir tecrübe olarak görmek, bundan dersler olmak gerekli. Bu dersleri, UEFA Avrupa Ligi maçlarında da iyi göstermek gerekli.”
“Genel resme bakacak olursak, Benfica gerçekten top ayağındayken fazla gizli oynayan bazı. Elimizden gelen mücadeleyi verdik fakat yetmedi. Acı fakat hakiki bu.”