Cocu, Benfica maçı öncesi konuştu

Cocu, Benfica maçı öncesi konuştu
Cocu, Benfica maçı öncesi konuştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı-lacivertliler deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Benfica’yı yarın Kadıköy’de ağırlayacak. Bu maç öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu açıklamalarda bulundu. “Yarın kendi sahamızda öbür bir maç oynayacağız. Benfica stadında fazla güzel bir atmosfer vardı lakin bu kere bizim taraftarımız önünde oynayacağız. Ligdeki maçımızda taraftarımız burayı nasıl bir ışık halkası getirebileceğini gösterdi. Birlikte olmaya mecburuz. Azami seviyemizde performans göstermeye mecburuz. Galip Gelmek için sahada olacağız. Kazanarak, bir üstteki tura adımızı yazdırmak istiyoruz.


11’de kimin oynayacağıyla ilgili manzara belirtmek istemiyorum. Bu taktik bir meseledir. Benfica’nın en çok istediği şey budur herhalde. Bambaşka karakterde oyuncularımız var. Elimizdeki seçenekler çok farklı. En önemlisi bizim için ekip! Hiçbir oyuncu takımdan daha kayda değer değil. Barışma ve Eljif yarın ilk 11’de olacak mı? Bu da sürpriz olsun size.


Slimani’ye biraz süre vermemiz gerekiyor, adapte olması gerekiyor. Bir forvet oyuncusu, tipik bir 9 numara. Soldado gibi. Elimizde Alper var, öbür yerlerde de oynayabilir. Ama, Slimani 9 numara. Çok mutluyuz aramızda olduğu için.”