CHP’nin Zonguldak Çaycuma Belediye Başkan Talibi Bülent Kantarcı Kimdir?

CHP'nin Zonguldak Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı Kimdir?
CHP'nin Zonguldak Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı Kimdir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamış olduğu listeye bakılırsa 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimlerde CHP’nin Zonguldak Çaycuma Belediye Başkan Talibi Bülent Kantarcı oldu. Peki, Bülent Kantarcı kimdir?

BÜLENT KANTARCI KİMDİR?

Bülent Kantarcı, 1954 senesinde, Çaycuma’da dünyaya geldi. Bülent Kantarcı, 1955-1973 yılları aralığında üç dönem Çaycuma Belediye Başkanlığı meydana getiren Nihat Kantarcı’nın üç çocuğunun en büyüğüdür. Kantarcı, 1971 senesinde İstanbul Kabataş Adam Lisesini tamamladı. Yükseköğrenimini İstanbul Yıldız Üniversitesi’nde yaptıktan hemen sonra, lisansüstü eğitimini de aynı akademide tamamladı. Bülent Kantarcı, 1978 senesinde “Inşa” branşında İnşaat Yüksek Mühendisi diplomasını aldı.

ÇALIŞMA HAYATINA KENDİ ŞİRKETİNDE DEVAM ETTİ

1980 senesinde, Çaycuma’da vaat ve proje şirketi kuran Kantarcı, 1982 yılı başlangıcında Koçkan Şirketini kurdu ve firmanın müdürü olarak çalıştı.1992 senesinde da, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Iş İdaresi bölümünden mezun olan Kantarcı, 2005 senesinde Ahmet Yesevi Üniversitesi ‘Yönetim Bilişim Sistemleri’ yüksek lisans programını tamamladı. 1988-1995 yılları aralığında, Çaycuma Tecim ve Endüstri Odası yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevlerini yürüttü.

Bülent Kantarcı, 2014 senesinde meydana getirilen mahalli seçimlerde Çaycuma Belediye Başkanı seçilmişti. Kantarcı, evli ve iki çocuk babasıdır.

CHP, 147 Belediye Başkan Adayını Belirledi! İşte Tam ListeCHP, 147 Belediye Başkan Adayını Belirledi! İşte Tam Sıralama CHP, 212 Belediye Başkan Adayını Açıkladı! İşte Netleşen İllerCHP, 212 Belediye Başkan Adayını Deklare etti! İşte Netleşen İller