CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gazeteci Özilhan’ın Cenaze Törenine Katıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gazeteci Özilhan'ın Cenaze Törenine Katıldı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gazeteci Özilhan'ın Cenaze Törenine Katıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kılıçdaroğlu gazeteci Özilhan’ın cenaze törenine katıldı

ANKARA – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği yürek krizi sonucu hayatını kaybeden gazeteci Ölümsüz Özilhan’ın cenaze törenine katıldı.
Yürek krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Genel Başkan eski Irtibat Koordinatörü Gazeteci Ebedi Özilhan için cenaze töreni düzenlendi. Pir Sultan Abdal Kültür Merkezinde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Özilhan’ın yakınları katıldı.
Törenin ardından gazetecilere bir izah etme yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Ölümsüz Bey uzun yıllar beraber çalıştığımız bir arkadaşımızdı. Hayatını kaybetmesi ayrıca medya dünyasında keza de bizim açımızdan büyük bir kayıp. Son derece üzgünüm. Allah rahmet eylesin.”
Cumartesi Anneleri’nin, 700. Oturma eylemine müdahale edilmesine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Haberi duyduğumda derin bir endişe yaşadım. Bunlar anneler. 700 haftadır bu anneler çocuklarının mezarı nerede bunu istiyorlar. Bir anne için bundan daha haklı bir talep olabilir mi? Bu annelere zorlama koymak, biber gazıyla perişan etmek insanda birazcık vicdan, etik, iman bir tutam olması lüzumlu. Hiç birisi yok bunlarda. Son derece üzgünüm” ifadelerini kullandı.
Törenin ardından gazeteci Özilhan, Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.