Çerçesov: Türkiye Çok Iyi Bir Takım

Çerçesov: Türkiye Çok Iyi Bir Takım
Çerçesov: Türkiye Çok Iyi Bir Takım
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ’de mükemmel ağırlandıklarını bildiren deneyimli teknik adam “çok iyi ağırlandık. Giderken de mutlu bir şekilde gidiyoruz.” dedi.

Maçın son dakikalarında zorlama anlar yaşadıklarını vurgulayan Çerçesov, “Bu dakikalarda baskıyı azıcık kabullendik fakat ardındaki tabii ama deneyim ve oyuncularımızın birbirlerine olan yakınlığı, bağlarıyla birlikte atakları çözdük. Bu takım vakit ilerledikçe, daha fazla maça çıktıkça kalitesini ortaya koyacaktır.” biçiminde konuştu.

Yedikleri golü de değerlendiren Çerçesov, “Bilhassa 3 futbolcunun aynı anda topa çıkışı, orta alanda karşılamayı yapmayışı kalemize gol olarak yansıdı. Türkiye, çok iyi bazı, fazla diri. Oyunun geneline baktığımızda çok pozisyon ve sert mücadelelerle geçti. Burada mükemmel davetli edildik. Buradan ayrılırken de mutlu bir şekilde gidiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli teknik direktör, takımının başarısı ve kalitesinin yükselmesi namına elinden geleni yapacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Biz ne istediğimizin ne yapmamız gerektiğinin farkındayız. Şu an daha başlangıçtayız. Bütün kategorilerde Rus Milli Takımı’nı daha ilerilere sağlamlaştırmak adına elimizden geleni yapacağız. Dünya Kupası’nda derece elde etmemiz Rusya halkında olumlu tesir yaptı. Bunun farkındayız. Derhal yeni uzun soluklu bir turnuvaya başlıyoruz. Bu turnuvada bizim adımıza kayda değer olan şey iyi dereceler kazanarak ileriye doğru devam etmek. Şu an doğru yoldayız, bu yolda devam edeceğiz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.