Cani anneden kan donduran sözler! ‘Oğlum öleceğini anlayınca…’

Cani anneden kan donduran sözler! 'Oğlum öleceğini anlayınca...'
Cani anneden kan donduran sözler! 'Oğlum öleceğini anlayınca...'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Kozan ilçesinde oğlunu tişörtüyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan annenin ifadesinde “Oğlumu da kendimi de öldürmeye karar verdim lakin onu öldürdükten sonra kendimi öldüremedim, yapamadım” dediği ortaya çıktı. Annenin ifadesinde “Bir inşaata geldik, buranın giriş katında oğlumun tişörtünü çıkartıp onu boğarak öldürmek istedim. Oğlum önce ne olduğunu anlamadı sonradan öleceğini anlayınca bağırmak istedi ama ben elimle ağzını kapatıp onu tişörtüyle boğdum” dediği de öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 21 Ağustos Kurban Bayramı’nın ilk günü akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, vatandaşların Aslanpaşa Mahallesi, Fehmi Özel Türkay Caddesi’ndeki kabristan yakınında asap krizi geçiren ve kendine zarar veren bir kadın olduğunu bildirmesi üzerine polis ekipleri durum yerine geldi.

OĞLUNA “BABASI BELLI YOK” DİYE KÜFREDİLDİĞİ İÇİN… Yapılan incelemede, sinir krizi geçiren kadının Türkeli Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki Fatma Ö. olduğu belirlendi. Sıhhat görevlilerinin müdahale ettiği kadın polise verdiği ilk ifadesinde 4 yaşındaki oğlu Y.Ç.Ö.’yü “babası belirlenmiş yok” denilerek küfür edildiği için artık dayanamadığını ve öldürmek zorunda kaldığını söylediği öğrenildi.

POLİS HASTANEYE YİTİŞTİRDİ LAKIN KURTARILAMADI… Oğlunu, Tufanpaşa Mahallesi, Şıh Efendi Bulvarındaki 5 katlı inşaat halindeki bir binanın giriş katında öldürdüğünü söylemesi üzerine polisler sıhhat ekipleriyle birlikte durum yerine gitti. Ekipler, burada 4 yaşındaki çocuğu buldu. Çocuk hemencecik Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan birincil otopsisinde çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi.

İKİMİZİ DE ÖLDÜRÜP BU HAYATTAN KURTULACAKTIM… Emniyete getirilen güvenilmez anne ise sorgulandı. Zanlı sorgusunda önce “Oğluma herkes babası belirlenmiş yok diyordu ben de bundan böyle bu küfürlere dayanamadım. Onu ve kendimi öldürmek istedim. İkimizi de öldürüp bu hayattan kurtulacaktım. Bundan Böyle hayattan bıkmıştım” dediği öğrenildi.

OĞLUM ÖLECEĞİNİ ANLAYINCA…  Ama sonradan alınan ifadesinde çocuğunu neden öldürdüğünü hatırlamadığını ancak evden keza kendini keza de çocuğunu öldürmek için çıktığını anlatan Fatma Ö.’nün, “Bir inşaata geldik, buranın antre katında oğlumun tişörtünü çıkartıp onu boğarak öldürmek istedim. Oğlum önce ne olduğunu anlamadı sonradan öleceğini anlayınca çığlık atmak istedi fakat ben elimle ağzını kapatıp onu tişörtüyle boğdum. daha sonra da mezara geldim burada kendimi de öldürecektim. Kendimi de boğup öldürmek istedim ama yapamadım kendimi öldüremedim. bu nedenle kendime zarar vermeye başladım. sonradan da polis geldi” dediği öğrenildi.

CEZAEVİNE KONULDU… Bile Bile adam öldürmekten adliyeye sevk edilen Fatma Ö. dün tutuklanmıştı. 4 yaşındaki çocuk ise otopsinin gerisinde adli tıp morgundan yakınları kadar alınarak Kozan Mezarlığında toprağa verilmişti.