Bursa’dan Baştan Namzet Gösterilen Aktaş: Yarınlarımız Fazla Daha Hoş Olacak

Bursa'dan Baştan Namzet Gösterilen Aktaş: Yarınlarımız Fazla Daha Hoş Olacak
Bursa'dan Baştan Namzet Gösterilen Aktaş: Yarınlarımız Fazla Daha Hoş Olacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan göre, 31 Mart seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Alinur Aktaş, “İnşallah yarınlarımız fazla daha hoş olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bursa’da yola sürdürmek istediği isim olarak açıkladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 17 yıldır AK Parti davasının içinde bulunduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti büyükleri ile yol yürümenin kendisi için büyük bir övünç ve asalet olduğunu kaydetti. 1 yıldır devamlı Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine bugün itibariye bir kez daha aday gösterildiğini hatırlatan Başkan Aktaş, “Natürel ancak büyük bir kıvanç lakin büyük de bir sorumluluk. Ben öncelikle bizi bu göreve değerinde görebilen paha biçilmez Genel Başkanım, Cumhurbaşkanım ilk önce edinmek üzere büyüklerimize içten teşekkür ediyorum. Bursa yan çok kadim bir büyük kasaba. Bursa çok özellikli bir şehir. Türkiye’nin 4’üncü büyük nüfusuna ve 2’nci büyük ticaret hacmine sahip bir kent. Dolayısıyla Bursa’mızı gelecek vizyonuna ekibimizle beraber taşımak inşallah bugünden sonradan bizim sorumluluğumuzda” dedi.

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

Bir taraftan Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devam ederken, dahası 31 Mart seçimleri için çalışmalara da sürat vereceklerini dile getiren Başkan Aktaş, “Görevimizi ifa ederken, 31 Mart 2019 tarihine kadar namzet misyonu ile çalmadık kapı bırakmayacağız. Bursalılar bizi yıllardan beni tanıyor, biliyor. Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden beri çok ciddi destek gördük. İnşallah inanıyorum fakat biz bu desteği biraz daha artırarak teyit etmiş olacağız. Bugün beni yalnız bırakmayan il başkanıma, milletvekillerim, bugüne kadar hep takviye veren teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerimize fazla teşekkür ediyorum. İnşallah yarınlarımız çok daha hoş olacak” dedi.

– Bursa