Burcu Esmersoy ’un annesine kanser teşhisi konuldu

Burcu Esmersoy ’un annesine kanser teşhisi konuldu
Burcu Esmersoy ’un annesine kanser teşhisi konuldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Facia Tellalı ’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Iftihar Akay, “Annesini affedecek mi?” başlıklı bugünkü yazısında, Burcu Esmersoy ’un annesi Suna Bayan ’a kolon kanseri teşhisi konulduğunu ve şu lahza kemoterapi tedavisi gördüğünü yazdı. Akay, spiker Burcu Esmersoy ’un annesi ile başta fotoğrafını da yayınladı.

“ASLINDA MUTLU GÖRÜNÜYOR”

İşte Onur Akay ’ın o yazısı: “Babaanne ve dedeyle büyüyen ve daha önce annesi ve babası ile görüşmediğini ifade eden Burcu Esmersoy, geçtiğimiz Nisan ayında Özgürlük Gazetesi yazarı Ayşe Arman ’a verdiği röportajda, annesi ile ilgili talimatlar yapmıştı. Burcu Esmersoy, “Banal roman olacak bir hikaye. Annemle babam, ben beş yaşındayken ayrılıyor. Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Fakat eşinin ailesi fazla muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Yarı iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 yıl boyunca annemize ‘teyze ’ diyerek büyüyoruz.” demişti. Burcu Esmersoy ’un annesi Suna Bayan ’a maalesef sütun kanseri teşhisi konuldu ve şu lahza İstanbul ’da özel bir hastanede kemoterapi tedavisi görüyor.

2017 yılının yaz aylarında ise, annesi Suna Hanım ’la aynı resim karesinde aslında oldukça mutlu görünen Burcu Esmersoy, bakalım rahatsızlanan annesini affedecek mi?”