Bu Halk Müziği Her Zaman Zirvelerde Olacak’

Bu Halk Müziği Her Zaman Zirvelerde Olacak'
Bu Halk Müziği Her Zaman Zirvelerde Olacak'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ’28 Şubatta inanca, 15 Temmuzda demokrasiye pranga vurmaya, iktisadi parametrelerimizle oynayarak idareli zemini dumura uğratmaya çalışanlara Orhunca bir kayıt düşüyoruz: “Tepede mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir?” Allah’ın izniyle bozamayacaklar ve bu insanlar daima zirvelerde olacak. ‘dedi

AYDEMİR’DEN BAKAN ALBAYRAK’A KUTLAMA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2019 Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri tamamlandı. 2019 yılı bütçesinin kabul edildiği komite toplantısında söz alan Milletvekili Aydemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı kutlayarak, kur, faiz ve enflasyon üzerinden Türkiye’ye karşısında tezgahlanan idareli oyunların bozulduğunu, bu başarının gerçekleşmesinde Bakan Albayrak’ın dirayetli duruşunun payı olduğunu belirterek, ‘Buna katkı sunan Değerli Bakanımız Sayın Albayrak ve natürel, liderimiz, tepe isim Sayın Cumhurbaşkanımıza ilanihaye minnet duyacağız.’kaydını düştü.

‘BİZİM İL VE TÖREMİZİ KİM BOZABİLİR’

Konuşmasında ulusal iradenin her meselede destansı bir duruş sergilediği ve üzerine oynanan tüm oyunları bir diriliş göstererek bertaraf ettiğine atıf yapan Milletvekili Aydemir, Orhun Abidelerinde yer alan Bilge Kağan’a ait tarihi bir kararlılığı paylaştı. Aydemir, ‘Bütünüyle, ırk olarak, siyaseten hangi pozisyonda olursa olsun hepimiz adına söylüyorum ki, bize kefen biçmeye kalkışanlara, bu ulu milletin değerler temelini oynatmaya yeltenerek yıkma hayali görenlere 28 Şubatta inanca, 15 Temmuzda demokrasiye pranga vurmaya, iktisadi parametrelerimizle oynayarak idareli zemini dumura uğratmaya çalışanlara Orhunca bir kayıt düşmek, en yakışanı bu olur: “Tepede mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir?” Allah’ın izniyle bozamayacaklar ve bu millet daima zirvelerde olacak. ‘dedi.

KOMİSYONA TEŞEKKÜR

Sunumunda Plan ve Bütçe Komisyonunun bütçe görüşmeleri sürecinde gösterdiği mücadele, yoğun çalışma ortamına müteşekkir olduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Müteaddit defalar bir hakikatin altını çizdim, dedim fakat: Kullara teşekkür, Cenabı Hakk’a şükür anlamına kazanç, şükür ise nimeti artırır. Bu zemin, Plan Bütçe zemini -dört bütçe yaptık bununla beraber- hep çok latif, daima fazla pak bir zemin oldu, bu kere da öyle oldu. Işlem içerisinde çok şey öğrendik. Ara ara kızgınlıklarımız, dargınlıklarımız oldu ama, Sayın Kuşoğlu’nun dediği gibi, tümü sulh üzere bitti.’ifadesine yer verdi.

BAKAN ALBAYRAK’IN KARARLI DURUŞU

Define ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı, verimlilik yükselme sürecinin kesintiye uğramaması, dış odaklarca yapılan kur, faiz ve enflasyon saldırısının bertaraf edilmesi odağında övgüye değer bir idare izlediğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Mümtaz bir sima, hakikaten kendisiyle bir arada olmaktan dolayı en başından beri bir büyük inşirah duyduğum sima bu ifadeleri kullanıyor: “Sayın Bakanım, ülkemizin son dönemde maruz kaldığı, özellikle de ağustos ayında yükseklik yapan hesaplı saldırılara aleyhinde istikrarlı bir şekilde verilen çaba ve alınan tedbirler bir uçtan bir uca hesaplı abluka yarılmış, ‘Dolar 10 lira olacak.’ diyenler, facia tellalları, kriz havarileri duvara toslamıştır. Define ve Maliye Bakanı olduğunuz günden beri yurt dıştan ve içeride şahsınıza yönelik olumsuz kampanya ve algılama operasyonu da nafile çıkmıştır.” Sayın Bakan Albayrak’ı, kutluyorum. ‘dedi.

AYDEMİR BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR BORÇLU OLDUKLARINI BİLDİRDİ

Aydemir görüşmeler sürecinde basının sergilediği hassasiyet ve dikkate minnettar olduklarını vurgulayarak, ‘Basın mensupları benim meslektaşlarım onların ben gayretlerini biliyorum, emeklerini biliyorum ve sütunlarına, satırlarına, efendim, ekranlarına yansıttıklarıyla tenvir etmelerini, aydınlatmalarını çok değerli buluyorum, saygıdeğer buluyorum, kendilerine teşekkür borçlu olduğumuzu açıklama ediyorum. Bütçemizin hayırlı olmasını niyaz ediyorum.’ sözleriyle sunumunu tamamladı. – ERZURUM