Böyle Hakem Hatası Görülmedi! Skandal Karar

Böyle Hakem Hatası Görülmedi! Skandal Karar
Böyle Hakem Hatası Görülmedi! Skandal Karar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partick Thistle ile Greenock Morton aralarında oynanan İskoçya Championship karşılaşmasında futbol sahalarında görünmeyen bir hakem hatası yaşandı.

Partick Thistle forması giyen Kris Doolan ’ın suç oluşturan sahası içindeki fantastik şutu nizami bir biçimde ağlarla buluşmasına rağmen hakem kadar gol değeri kazanmadı. Karşılaşmaya taç atışıyla devam edildi.

Partick Thistle kulübü, resmi Twitter hesabından bu skandal durum için “Çizgiyi geçmedi mi? Siz karar verin” ifadesini kullandı.

Pozisyonda Kris Doolan ’ın vuruşu önce üst direğe çarptı, sonrasında da ast ağlara vurdu. Doolan ’ın şutunun hızından dolayı top alt ağlara çarpıp tekrar oyun alanına döndü. Partick Thistle oyuncuları karşılaşmada 2-0 öne geçmenin sevincini yaşarken, Greenock Morton takımı oyuncuları golün üzüntüsünü yaşıyordu. Bu esnada Greenock Morton takımından bir oyuncu, yenilen ikinci gole tepki göstererek topa tesadüfen bir vuruş yaptı. Hakemlerin gol kararını geçerli saymaması üstüne karşılaşma, topa sinirinden vuran Greenock Morton takımının oyuncusu doğruca taç atışıyla kaldığı yerden devam etti. Deyim yerindeyse “buz gibi golü” maçın hakemleri atladı.

Bu karar ardından ayrıca Partick Thistle, hem de Greenock Morton takımı oyuncuları şaşkına döndü. Rastlama ise Partick Thistle lehine 1-0 sonuçlandı.

Rastlama sonrası pozisyona dair açıklamada yer alan Partick Thistle takımı teknik direktörü Bölge Archibald “Bu inanılmaz. Karşılaşmanın ikinci yarısının 10 dakikası geçmişken 2-0 öne geçsek bizim için fazla dar bir öğleden sonradan olacaktı. Lakin hakemler, bu değin net bir golü vermediler. İnanamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.